LONDON

DSC03382
DSC03390
DSC03383
DSC03386

DSC03396
Cosy first dinner in London <3 

Hej ifrån London! Denna pausen var verkligen behövd, även fast jag saknat bloggen som satan. Vill först och främst tacka alla er underbara läsare som tagit er tiden att kommentera era fina kommentera & alla ni som mailat mig era fina historier och ord 🙂 Det värmer så mycket i mitt hjärta <3 Direkt när jag landade drog vi till restaurangen Kurabuta. Deras shrimp Tempura och sötpotatis fries var bland det godaste jag ätit!! Kan definitivt rekommendera.

Resan hit till London kunde inte ha kommit mer lägligt! Att bara få hålla hand den du är kär i och känner trygghet med fick mig direkt att må lite bättre. Sen är ju min lilla depression här absolut ingenting jämfört med vad som försiggår i världen just nu…! Alla mina tankar går till alla vänner & familj till folket i Paris <3 Så fruktansvärt och så overkligt!

Kan bara tacka Gud att mina vänner som bor i Paris just nu är i säkerhet och trygga.

 

6 reaktioner på “LONDON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *