PRAY FOR THE WORLD

paris2

 

Jag är fortfarande helt i chock efter det fasansfulla som inträffade i Paris. Känns som en mardröm. Även fast jag inte var på plats eller kände någon som gick bort i terroristattackerna så känner jag ändå sådan enormt stor sorg över de liv som tagits ifrån denna värld pågrund av dom här monstren. För det är just vad dom är, monster! Som kan öppna en dörr som leder in till en konsert där glädje och lycka pågår för att skjuta i syfte om att döda oskyldiga människor. En syster, en mamma, en bror, en son, en dotter, en vän, en pappa förlorade sina liv pågrund av dessa psykiskt störda människor.

Det sägs nu att detta bara är början på en stor storm och att nästa städer är Rom och London. Och jag kan inget annat än att känna enorm skräck och rädsla. Inte bara för att möjligheten finns att det kan hända igen, utan också möjligheten för att detta kan påverka och andra… Detta fick vi höra när vi gick runt i Chelsea igår. Och genast började mitt hjärta slå fort, rädslan kom och tillochmed tårarna var påväg. Jag ville bara hem där jag kunde känna mig trygg. Vi var tvungna att ställa in våra middags- och bioplaner just för att jag var så pass rädd. Fick tillochmed svårt att andas pågrund av ångesten jag fick.

Jag vill bara uppmana alla som är i London och Rom just nu att undvika folkmassor. Det kommer iallafall jag göra. Hur barnsligt det än låter, men jag känner mig hellre trygg än gå runt i skräck hela dagarna. Man vet aldrig var eller när dessa monster kan slå till näst.

 

 

10 reaktioner på “PRAY FOR THE WORLD”

 • Efva skriver:

  Förstår ditt tänk men snälla du förolämpa inte djuren. Jag skulle hellre kalla dem monster för människor är de inte.

 • Camilla skriver:

  Var tvungen att garva lite da jag faktiskt tankte att ngn kommer kommentera over djuren…det ar ju, om man ar smart och kan lasa genom raderna, bara ”a figure of speak”. Suck! Djuren blir inte forolampade da de inte gar pa internet! LMAO

 • Ludde skriver:

  Folkmassor, Malls, bio, k0nserter, bussar. Minns när dom sprängde dubbeldäckare i London, då var det Al Khadia. Orsaken till allt detta är ju att stormakterna vill ha kontroll på oljan så länge den finns. Det har kuppats o kladdats i alla små länder som sen startat stora krig. I arab landet gäller stamregler precis som i Afrika. kan man inte samsas skottar man. Muslimer är ju indelade i olika stammar o läger.
  Richard Lejonhjärta var väl den som först började ånga på i Muslim länderna.
  Märkligt men Buddha folk m.fl. är oftast lugnare medan Kristna o Muslimer alltid varit i krig med varandra eller inom sitt eget.
  Lutheranerna emot katoliker m.m. Förföljelse o annat.
  Tyvärr glider det IS celler med invandringen. Dom har tydligen celler i Belgien som kör över gränsen. Imamer i Sverige fixar folk till IS m.m. Finns inte en chans att kolla alla eller förstå.
  Man fattar inte att tjejer på 15-17 ansluter sig o klär sig i heltäckande, går runt med K-pist piskar kvinnor som inte lyder. Svt visade hur en pappa dömde sin dotter till stening. Hon hade varit otrogen, nån filmade i smyg. Herregud. Tror inte man kan lisma sig till att bli vän med IS eller andra tros bekännelser utan att alla visar respekt.
  Men vi e långt från varandra….medeltid möter flärdsamhället.
  Det gäller att suga på kebaben o äta pizza innan allt är förlorat i dammet av hat.
  Va en en bostadsrätt eller villa om inte allt runt omkring lever utan man får sitta i källaren o sy postpåsar.

  • Elsie skriver:

   Ludde!

   Du skriver att buddister är oftast lugnare. Det är vad du utgår ifrån men du har inga belägg på att det är så.
   Buddister är knappast så fredliga som du tror.
   De är extremt religiösa och många kristna har blivit mördade och förfölja av bland annat buddistiska munkar.

   ”Den kristna människorättsorganisationen Christian Solidarity Worldwide (CSW) arbetar för ökad religionsfrihet i bland annat Burma, Indonesien och Laos. På organisationens hemsida slås det fast att den religiösa förföljelsen i Burma, där minst 80 procent av befolkningen är buddhister, är bland den värsta i världen.”

   Du skriver att kristna och muslimer krigar mot varandra.
   Det är muslimer som krigar mot kristna. Har du missat hur IS försöker bygga ett muslimskt kalifat i Irak och Syrien och rensa bort kristna helt från de länderna?
   Många kristna har blivit mördade på grund av sin tro där.
   Det finns försvarsstyrkor i mellanöstern som arbetar emot IS så att de kristna inte utplånas helt.

   Den lutherskakyrkan och katolismen har lite delade åsikter om kristendomen MEN det är ändå inga krig som förekommer mellan de två grupperna.

 • Efva skriver:

  Camilla om du hade varit smart hade du fattat att min kommentar är skriven med glimten i ögat.

 • Camilla skriver:

  Nej, bara kritik ser jag..alltid nagon som ska kritisera pa Biancas blogg! Ingen ’glimt’ fanns pa din kommentar och Bianca andrade genast pa sin blogg! Why liksom? For din dumma kommentar givetvis..read between the lines and stop being so defensive!
  Dumber than dumber!

 • Annika skriver:

  Visst fan blir man rädd! Var är världen på väg?

 • Efva skriver:

  Tagga ner nu Camilla. Man skall väl inte bråka i nåns kommentarsfält. Alla som kan svenska vet ju att det där är ett uttryck (att nån beter sig som djur) så jag skrev faktiskt kommentaren med glimten i ögat men du verkar inte ha förstått min humor . Inte många som gör det! Jag har ingen som helst orsak att kritisera Bianca som alltid formulerar sig väl. Hon är ju djurvän precis som många av oss så jag tycker det var bra att hon ändrade. Djur ock de där monstren passar liksom inte ihop i min värld. Ha en bra dag Camilla och lessen om jag retat upp dig.

 • Jossan skriver:

  Efva, det verkar vara du som skapar bråk, inte Camilla. Du verkar inte kunna tolerera kritik men snabb att kritisera!
  Svarar du så är det bevis nog:)
  Namaste
  Jossan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *