SNAPS

11418515_689339911203232_960426639_n
12244148_689339944536562_1624393482_n
Snaps from my phone the other day 

Mitt minneskort i min kamera typ förstördes i förrgår så fick använda mobilen för att ta lite bilder istället. Blev ett lite fint collage av det hela så det blev ju helt okej ändå hehe. London är verkligen så jädrans underbart. Byggnaderna, människorna, butikerna, matbutikerna (!!!!!!), restaurangerna. Amen jag är bara totalt förälskad i hela London. Allt smaskens på ett och samma ställe <3

Kan inte ens tänka mig hur fint det blir här under julen senare, så mycket som går in för pyntet här liksom. De har redan börjar pynta en hel del men mer kommer det och då vill jag hit igen och så man får den perfekta starten på julen.

Är faktiskt så glad att Phillipe flyttat hit så man får vara här varje månad <3

Puss <3

14 reaktioner på “SNAPS”

 • clara skriver:

  är på jakt efter snygga lite större väskor. Kan inte du göra lite research och kanske göra ett inlägg? vore jätte tacksam för lite väsk-inspiration:)
  sen så undrar jag även vad du önskar dig i julklapp? kram:))

 • Elli skriver:

  Avundas dig så jädrans mycket!!
  Du befinner dig i min absoluta favoritstad! När jag läser dina inlägg och ser dina bilder längtar jag bara tills den dagen jag sitter på planet på väg igen. Snälla njut lite av London för mig med.
  När du varit i London ett par gånger och känner dig hemma där, kan du inte göra ett inlägg om London då? Bästa matställena, sevärdheterna, stadsdelar osv. Helt enkelt det man inte får missa när man åker till London. Vet ju att du kanske inte upptäckt allt ännu men eftersom Philippe numera bor i London så får du kanske se mer än bara de vanliga turistattraktionerna. Och det hade varit kul att få en London-guide med lite nya ställen att upptäcka. 🙂

 • m skriver:

  ska till london i veckan! vad får jag absolut inte missa?? Resturang, butiker, sevärdheter?

 • Matilda skriver:

  Du som är i London ofta vet ju vad man borde besöka i shoppingväg och restaurangväg, skulle vara toppen om du ville göra ett inlägg om London.

  • Emma skriver:

   Nu är inte Biancas och mitt liv direkt lika, så hon tipsar säkert om en massa annat skoj! Men tänkte också komma med tips. Oxford Street är ju svårt att missa, gillar man folk ska man helt klart hit och trängas! Sedan finns det Westfield, shoppingcenter. Ett i White City (västra delen av London) och ett i Stratford (östra delen). De är verkligen fulla med affärer! Jag har för mig att Winter Wonderland i Hyde Park öppnar till helgen med, där finns lite attraktioner, mulled vine och annat mysigt! I matväg älskar jag asiatiskt (tips Chinatown i centrala London) och gillar man kyckling så är Nandos och Wagamama heta tips!

 • Malin skriver:

  Härligt 🙂 har du shoppat något denna gången i London? 🙂

 • Nathalie' skriver:

  Välkommen tillbaka Bianca! 🙂 Ta hand om varandra och njuta av London vistelsen. 🙂 Det är en helt fantastisk stad som man aldrig får nog av! 😀 Stor kram!

 • Eva skriver:

  Hur är priserna på mat i London? Inga lyxställen då. Vanlig pizzeria och sånt. Tänkte åka dit nästa vår. Njut nu 🙂

 • P skriver:

  Oj, varje månad, hur har du råd med det?

 • Lovisa skriver:

  Hej Bianca,
  Jag har försökt nå dig via din mejladress för en intervjuförfrågan till ett magasin. Skulle vara super om du vill mejla mig snarast så att jag vet om du är intresserad eller inte.
  Sök på min mejladress i din inkorg eller bara mejla mig från en adress du använder så återkommer jag med detaljerna igen.
  Tack!

 • Lina skriver:

  Alltså åhhh <3 Kom hem från London för ett par veckor sedan, helt totalkär i den staden !

 • aleksandra skriver:

  Hej jag tycker din blogg är jätte fin, skulle du kunna checka in min blogg?

 • EmmaL skriver:

  Varför flyttar du inte till London istället? Jobba eller studera i London istället för Stockholm, det hade nog varit nått. Då kan du vara både med din pojkvän och shoppa samtidigt och leva livet fullt ut!! <3

 • Camilla B skriver:

  ÅH!!!!
  Älskar London! Ge mig tips, vad är det för mataffärer?? Och var handlar man snygga kläder? Jag åker dit om två veckor!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *