BACK HOME

DSC03562
DSC03563
DSC03564

DSC03565
Back home after an amazing weekend in London <3 

Tillbaka på svensk mark. Saknar redan London. Men mycket händer denna vecka (!!!!) så känns ändå skönt att komma hem och ta tag i allt. Det ska spelas in lite saker, gästa en podd, möten & sedan en stor nyhet på fredag!!

Saknar redan min man dock! Nu kommer vi inte ses på lite mindre än 1 månad. Nästa gång vi ses åker vi till Mauritius ihop med familjen tillsammans med ClubMed. Herregud vad jag längtar!

Precis kommit hem efter en promenad med Dino. Tänkte ta mig till gymmet snart och sen bara sitta med datorn och svara på massa mail som jag missat nu i helgen och fixa alla bilder jag har att visa er ifrån London.

Vill bara tacka er också för att ni acceptera mina lilla paus. Det har varit så skönt att bara få fokusera på Phillipe och inte behöva sitta vid datorn 4 h om dagen.

Puss <3

 

7 reaktioner på “BACK HOME”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *