INDIAN RESTAURANT IN LONDON

DSC03427
DSC03426
DSC03434
DSC03429
DSC03428
DSC03436
DSC03430
DSC03431

DSC03435
Amazing indian restaurant in London 

Jag vet att ni är otroligt många som vill ha lite mer tips ifrån saker att göra i London och speciellt vart man ska äta. Så här har ni ett restaurang tips om ni är sugna på grym indiskt mat. Detta fick jag rekommenderat av min gamla vän Chanel som har bott i London nu och rent ut sagt lever för att äta ute typ hehe. Och hon verkar dessutom pricka alla rätta ställen att gå till runt om i världen. Hon tipsade mig iallafall om detta indiska ställe vid namn Dishroom som ligger på Kingly Street, alltså mitt i centrala London. Ni kan följa henne på hennes Instagram @chaneltoldyou där hon tipsar om alla grymma restauranger i bla London, Paris, Stockholm 🙂

Och satan i gatan vad gott det var! Hit måste ni definitivt gå! Finns många ställen att gå till i London så man hinner ju inte med alla ställen. Men ett tips ifrån mig är att försöka få in alla olika matkulturer. Då får du uppleva de flesta smakerna och miljöerna vilket kommer sitta längre på minnet. Typ italienskt, koreanskt, indiskt, asiatiskt, amerikanskt… amen ni förstår!

Min kamera verkar ha pajat lite i London för alla bilder därifrån är lite suddiga allihop.. 🙁

Nu, sjunka in i ännu mer mail och bilder..! Bloggares liv med andra ord haha <3 Puss!

 

2 reaktioner på “INDIAN RESTAURANT IN LONDON”

  • Ellen skriver:

    Hej! Jag ska åka till London med min pojkvän en helg innan jul så tänkte om du kanske kunde fixa något inlägg med lite tips på vad man måste hinna med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *