FAVORITE WEBBSITE

12188683_684793914991165_948515144_n
1. here 2. here 3. here 4. here 5. here 6. here 

Säg hej till min nya favvo sida på nätet när det gäller kläder. Herregud, HUR kan jag ha missat denna sida!!! Dessa kjolar är några av mina 100 favoriter därifrån 😉 Galet mycket snygga grejer och väldigt rimliga priser må jag säga! Tror jag ska klicka hem mig lite kjolar nu faktiskt. Blev så jäkla kär i massvis av dem.

Happy shopping ladies <3

9 reaktioner på “FAVORITE WEBBSITE”

 • Josefin skriver:

  Ung, bortskämd snorunge. Skaffa dig ett hederligt jobb, skaffa en lgh och tjäna egna pengar, så kan du kanske fortsätt dina hutlösa shopping-och resevanor!

  • Issa skriver:

   Ge dig någon gång, jävla kärring. Sköt ditt egna liv istället för att sitta och kommentera andras.

  • Elisabeth skriver:

   Josefin. Stackars dig som mår så dåligt, inte är läskunnig och uppenbarligen inte heller har något som helst begrepp om hur man uppför sig. Bianca har vid ett flertal tillfällen berättat vad hon jobbar med nu och vilka ambitioner hon har inför framtiden. Om du inte tycker hennes val i livet är acceptabla så är det ditt eget problem. Att spy ut ditt förakt för människor som inte tänker exakt som du är inte speciellt snyggt. Väldigt bra dessutom att det går att spåra dig om du skulle gå ännu längre i dina kommentarer.

 • clara skriver:

  jättesnyggt allting!

 • Annette skriver:

  Hur vore det om du lärde dig vad som är rätt och fel Josefin. Vad ger dig rätt att sitt där och döma andra, och vara så fruktansvärt elak. Är det inte tillräckligt med hat i denna värld. Så fruktansvärt fegt och respektlöst och sitta där framför datorn och skriva på det sättet. Hur kan man vara så elak, allt det här näthatet måste stoppas. Vi har alla ett ansvar att sätta ner foten och vissa att det inte är ok med denna typ av mobbing, ja all form av mobbing.

 • Eva skriver:

  Hej Bianca! Vilken app och vilket filter använder du till de flesta av dina bilder på instagram? Jag skulle verkligen bli jätte glad och tacksam för svar! Tack för en jättebra blogg! Kram!

  • biancaingrosso skriver:

   Hej!! Jag använder bara filter ifrån Instagrams egna redigeringsmaterial 🙂 Men dock ibland använder jag mig av POMELO när jag vill använda exempelvis deras svart/vita filter 🙂 Puss och kram fina du <3

 • Eva skriver:

  Bry dig inte om elaka saker som skrivs. Kanske inte så lätt. Du vet vem du är och vad du står för. Så helt enkelt skit i nedvärderande trams. Kram goa Bianca 🙂

 • Vinterbarn skriver:

  Går det inte att blocka personer som skriver olämpliga/onödiga/olämpliga/ointelligenta inlägg? Om inte så gör du helt rätt att ignorera dem och focusera på alla andra som är glada och positiva Jag förstår inte varför någon lägger ner tid på att läsa något om den bara stör sig på det den läser. Finns bara en förklaring: AVUND
  Stå på dig Bianca och fortsätt dela med dig till oss alla som uppskattar det du skriver och respekterar dig för den fina tjej du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *