YOU WILL NEVER BE FORGOTTEN

DSC03361
DSC03362
DSC03365

DSC03373
Me and my baby, and Nina haha

Alltså så lycklig som jag blev jag steg innanför dörren igår natt när jag kom hem ifrån London och möttes av en lycklig liten Dino som hoppade upp i min famn <3 Det är ren kärlek det! Ni hundägare förstår nog haha. Idag saknar jag dock Marqy en hel del. Han finns fortfarande hos mig i mina drömmar om natten, men vilken dröm det hade varit med både Dino och Marqy vid min sida. Hoppas och ber varje dag att han har det bra där han är nu <3

 

4 reaktioner på “YOU WILL NEVER BE FORGOTTEN”

 • Karin skriver:

  Att ha hund är bland det bästa som finns! Jag har två stycken.

 • Karro skriver:

  Han är så fin! Jag är en sån som älskar ett läsa inlägg om hundar och speciellt lilla Dino då jag tycker att han är olagligt söt och för att ni ser ut att ha så fin kontakt Kan du inte skriva ett ’lär känna Dino’ inlägg, vad han gillar, vad han inte gillar, vad ni brukar göra tillsammans, hur han är, blyg, orädd, gosig, kaxig osv. Skulle vara superroligt.

  Tack för en bra blogg, kram! ❤️

 • Carina skriver:

  Jag får alltid tårar i ögonen när jag ser Marque för jag vet hur mycket kärlek en hund ger. Tur att du har lilla Dino nu <3 Har själv en liten hund på 2,7 kg. En blandning av Prazky Krysarik/Dvärgpincher. Ha det gott

 • GC skriver:

  Kärleken till sin hund är speciell. Du är en bra människa för du är en sann djurvän. Tror att hela Sverige grät med er då Marqy dog. Förstår att Dino blev glad då han såg dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *