SOCIAL MEDIA GALA

DSC03508

DSC03547

KenzaZouiten_socialmediagala-1
Nominated as the Blogger Of The Year 🙂 

Men hur jäkla kul är inte detta då!! Ny gala i år och jag såg att jag chockerande nog är nominerad i kategorin ”Årets Bloggare” !!!!! SÅ KUL!!!!! Jag har vunnit Årets Bloggare På Finest 2 år i rad nu på Finest Awards galan vilket har varit allt tack vare er, och det har gjort mig så himla himla himla glad. Dock är jag ju nominerad i samma kategori som Kenza så hon kommer ju självklart ta hem det hehe, men vore ändå underbart av er om ni skulle vilja lägga en röst på mig 🙂 Rösta gör ni HÄR  

Idag är en hektisk dag med podd inspelning, fota med Linnea och sedan biokväll med ett gäng bloggtjejer 🙂

Puss!

 

12 reaktioner på “SOCIAL MEDIA GALA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *