NEW BLOGGER AT MODETTE.SE

DSC03059
So excitet to tell you that I’m now a blogger at Modette.se 

Som några av er redan vet då Modette har hintat lite senaste veckan så är det alltså nu dags för mig att byta bloggportal och börja blogga hos grymma Modette gänget. Jag är otroligt tacksam till Finest.se som tog in mig i bloggvärlden för över 3 år sedan och där jag haft min plattform. Det har varit jätte roligt och tackar alla på Finest för all hjälp genom åren. Men nu är det alltså dags för mig att gå vidare och köra ALL IN hos Modette.se

Jag kommer att blogga på som vanligt där med dagliga uppdateringar 🙂 Kunde inte vara gladare och mer taggad än nånsin att leverera grymma och spännande inlägg till er varje dag.

Ni hittar min nya blogg HÄÄÄÄÄÄÄR 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *