MORNING IN LONDON

Breakfast in London last week 

Godmorgon! Tidig morgon här, som satan faktiskt haha! Jag som är allt annat än morgonmänniska klarar verkligen inte av att gå upp kl 07.00…. Jag bara kan inte! Det är bara jag och sängen på mornarna, och jag älskar det! Men nu ska jag snart bege mig in till stan för ett frukost event för grymma Josefine som lanserar sin smyckes kollektion!! Ska bli så kul att se!!

Bilderna ovan är ifrån en frukost med min älskling i London förra veckan. Sååå gött!!! Mortadella i mitt hjärta säger jag bara <3

Senare idag blir det fotografering med Linnea och gå igenom lite gamla outfit bilder som vi fotade förra veckan. Men min dator kan inte ta in mer bilder så får använda hennes innan jag har rensat min på bilder.. Sen ikväll är det Cafe Opera som gäller. För er som inte vet det så jobbar jag på Cafe Opera på Onsdagar som promotor. Jag håller i listan och ser till att alla har det så trevligt som möjligt.

Så är ni sugna på dans med vännerna så är det bara att maila mig ditt namn + antal vänner du kommer med till [email protected] så fixar jag lista till 23.30 med fri entre 🙂

Puss! Hörs strax <3

 

2 reaktioner på “MORNING IN LONDON”

  • Frida skriver:

    Hej fina du! Ska till Göteborg och om veckor med en vän, skulle verkligen uppskatta om du kunde ge tips på bra uteställen, barer,mysiga cafeèr och restauranger!!

    Kram

  • ISA skriver:

    har inte läst din blogg förr men nu ska jag absolut börja när du flyttat hit till Modette, så roligt 🙂 du verkar superduktig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *