INSPO MOOD

Inspiration, alltid behov av lite inspiration! Jag är ett stort fan av appen WeHeartIt och jag kollar in där lika ofta som jag kollar in Instagram. Besatt av båda med andra ord (hehe). Vet inte hur många bilder jag sparar därifrån, och många av dem hamnar här i bloggen i form av dessa inspiration collage 🙂 Jag älskar det, så hoppas ni också gör det! Känner att nu när vintern är påväg så behöver jag så mycket inspiration som mööööjligt!!! Håller ni inte mä?!

Btw, SÅ KUL att så många av er hängde med mig hit igår! Älskar er alla mina fina läsare <3

Btw, är det något speciellt ni vill se här i bloggen? Vad som helst, you name it. Bara att kommentera i kommentarsfältet nedan så ska jag göra mitt bästa att bocka av alla 🙂

Puss!

 

13 reaktioner på “INSPO MOOD”

 • helena skriver:

  Kan du inte ha en frågestund? 🙂

 • Ida skriver:

  Skulle inte du kunna göra ett inlägg eller en video eller nåt där du berättar hur du sminkar dig. Antingen vardags eller fest, men vore så kul att se vilka produkter du använder och vilka tips och knep du har till hur man fixar en snygg sminkning. Kraaam

 • Hanna skriver:

  Det kanske inte direkt kan bli ett inlägg om det, men är mer nyfiken på om oliver har lika bra kontakt med er pappa som du och Benjamin har?:)

 • Tea skriver:

  Det skulle vara jättekul att se bilder på ditt rum. Vad jag har förstått så har du gjort om en hel del och jag älskar alla ”inspo” bilder på inredning som du har lagt upp. Så att få lite inspiration från ditt rum skulle vara super. Kram

 • Em skriver:

  Kan du spela in en video när du sminkar dig. Mer videos på sig. Så sjukt snygg!!! Och även en frågestund

 • Linnea skriver:

  Jag skulle tycka att det vore jättekul om du skrev mer om ditt liv som hundägare, till exempel om du har tips till andra hundägare? Jag har också sett att Dino har väldigt snygga jackor/ tröjor, så det skulle vara kul att veta var du köper dessa då jag själv behöver köpa nytt till min hund inför vintern 🙂

 • Emma skriver:

  Skulle vara sjukt intressant att läsa dina tankar kring kroppsidealet och hur du har handskats med det eftersom det är väldigt viktigt och väldigt många har svårt med, vet att du gick ner i vikt för några år sedan blev du påverkad utav det på något sätt från sociala medier eller var det ditt egna beslut?

 • Tea skriver:

  Det hade varit jättekul om du hade visat bilder på ditt rum, för om jag har uppfattat det rätt så har du väll gjort om en hel del? Så det hade varit superkul att få lite inspiration ifrån ditt rum somsagt. Kram

 • Tea skriver:

  Det hade varit superkul om du hade visat lite bilder på ditt rum, för vad jag förstår det som så har du gjort om en hel del. Kram

 • Marie skriver:

  Hejhej fina Bianca !!

  Jaa du !! Varför inte ha frågestunden?? 🙂

  Har alltid undrat, hur känns det att växa upp med familjen som är kändis och media har inte varit precis snäll i många år, men hur står du ut med det ? Har du vant vid det eller tycker du det är jobbigt ? Motivera gärna -:)

  Har du upplevt någon som är stalker och skicka skumma mail/ sms ? Berätta gärna om det har hänt med dig.

  Har du tips vad man bör tänka på hur man skriver i blogg osv ?

  Många varma kramar till dig fina Bianca !!

 • Anna skriver:

  skulle du kunna lägg upp lite mer bilder på dina kläder, vart du köper dom? Det finns så många som vill gå efter din stil, och då hade det varit ganska bra om man vet vart du köper allt för du har grym klädstil!

 • Frida skriver:

  Du borde kolla in Pinterest, bästa inspirationsappen!

 • Hanna skriver:

  Det är ju inte en fråga man gör inlägg om kanske, men har oliver lika bra relation med er pappa som du och Benjamin har?:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *