#OPENUP

 

 

För några veckor sedan så var jag hos grymma Vulpine och spelade in ett klipp som ni kommer kunna se nu i December. Vulpine är en sida på Youtube där svenska bloggare, kändisar, artister… syns i olika former av videos. Intervjuer med The Foo, Molly Sanden finns att hittas, du får möta bloggare i form av en ”sanning och konka” och mycket mer. Helt enkelt en rolig kanal där många svenska profiler syns, riktigt roligt! Och där kommer ni snart hitta en video med lilla mig.

Denna jul ifrån 1-24 december så kommer det nämligen varje dag upp en ny video med en ny profil som öppnar upp sig på något sätt och talar rakt ifrån hjärtat. Jag kan ju säga att min video är liiiite annorlunda ifrån alla andras… Kommer visa er när videon e uppe 🙂

En liten teaser har ni ovan. Puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *