JOSEFINES SMYCKESKOLLEKTION

 

Pics from Josefines release breakfast this morning <3 2 pics borrowed from Molly. 

Såhär såg det ut imorse. Mysigare morgon än mina stressiga. Denna var också stressig att hinna dit i tid men det var super mysigt när jag väl kom fram. Josefine släpper alltså sin första smyckeskollektion NU på fredag så ni får hålla utkik!! Det var så satans snyggt alltihop! Ville ha allt, och då är jag ändå inte en smyckes tjej. Bra jobbat Josefine!!

Har suttit på konditorit inne i Sturegallerian typ heeela dagen och betat av mail, planerat i min kalender angående lite kommande event, blogginlägg, samarbeten och liknande. Så skönt att bara sitta och få allt gjort! Kan ju inte jobba hemma. Sedan mötte jag upp Linnea för en liten photosession.

Ses här snart babes <3

 

3 reaktioner på “JOSEFINES SMYCKESKOLLEKTION”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *