GET TO KNOW ME

Min största dröm i livet

 Jag har sedan 5 års ålder drömt varenda dag av varje år att bli mamma. Det är min absolut största dröm ever! Redan döpt mina barn, planerat deras outfits, bestämt vilket typ av hus vi ska bo i… ALLT haha! Sen har även en stor dröm att bli framgångsrik i mitt yrke. Och då kommer vi till min nästa fråga…

Drömyrket

 Jag har extremt mycket passion och idéer inom mig. Jag brinner otroligt mycket för musik, pr, eventplanning, mode, skönhet, regi, utveckling av företag rent pr & mediamässigt… Det är mycket jag brinner för starkt helt enkelt och många ställen där jag skulle kunna känna mig hemma. Jag skulle gärna jobba i musikbranchen bakom allt och ha en projektledar roll. Ellen jobba som en ANR, att hitta artister och bygga upp dem. Projektledar roller passar mig utmärkt har jag märkt. Jag älskar att sitta med en ide och göra den till verklighet och vara med i hela processen. Vare sig det gäller musik, film, mode, event… Jag älskar och drivs av att vara kreativ helt enkelt och har som sagt 1000+ idéer i mitt huvud varje dag med saker jag vill uppnå.

Jag älskar att jobba med människor och jag tror verkligen på att har du viljan, drivkraften och självförtroendet om att det just du tror på är rätt så kommer man lyckas.

Min fetisch 

Jag har en sjuk fetisch för pannor. Inte så att jag går igång på det eller så haha, men det är det första jag kollar på hos människor. Jag tycker att en panna gör så sjukt mycket för ansiktet och är seriöst avundsjuk på vissa personers pannor haha!

Min förebild

 Som jag sa i videon som jag filmade in med Modette förra veckan (ni hittar den HÄR) så är det faktiskt min familj. En förebild för mig är någon som inspirerar och berör. Något min familj gör otroligt mycket! Alla på olika sätt men det är främst dem som gett mig all inspiration genom livet 🙂 Kanske mest för att vi delar så sjukt många intressen som musiken, dansen, kreativa tänket, matlagningen… the list goes on.

Höjdpunkterna senaste åren 

Mycket som hänt senaste åren. 1.   Benjamin vann Let´s Dance vilket var riktigt häftigt att vara med om. Aldrig varit så nervös!! 2. Bytet hit till Modette, känns på riktigt klockrent! 3.   Att min lilla vovve Dino kom in i mitt liv. Han är det bästa jag vet <3 4.   Att min pojkvän flyttat till London. Haha kanske låter fel men vi har ju alltid haft distansförhållande och det känns verkligen som att London är det perfekta stället att ha det på. 2 timmar bort och världens underbaraste stad för ett par <3 Älskar att vara där. 5.   Vinsterna för bloggen på Finest Awards <3 6.   När pappa gifte sig med sin Åsa i somras och jag fick äran att sjunga, herregud vilken dag fylld med skratt, tårar och lycka. Älskar dagar fyllda med känslor!

Jobbigaste som hänt senaste året

Som många av er vet så dog min förra hund Marqy i våras. Han blev överkörd av en bil och det var absolut värsta perioden i hela mitt liv. Saknaden, sorgen, panikattackerna… Kändes som att leva någon annans liv och kunde inte förstå att det hade hänt mig. Jag är en extrem djurvän och ser mina hundar som mina egna barn och älskar dem lika mycket om inte mer än vad jag gör min familj hehe. Ni som har djur förstår.

Stilikoner

 Jag har många stilikoner. Hade gärna snott kläder ifrån Rosie Huntington Whiteley – Tash Oakley – Systrarna Hadid & systrarna Kardashians – Anette Haga ifrån Norge – Thessy Saboskirt & Sincerely Jules på Instagram och folk på stan!

Spenderar mest pengar på

 Jag har senaste året försökt göra om och utveckla min garderob och jag har gått lite för mycket in med pengar där kanske hehe…. Så det är definitivt det jag lägger pengar på. Men jag känner att jag börjar få liiite för mycket kläder nu i garderoberna, får liksom inte plats. Trycker in allt lite överallt just nu. Men framöver ska det bli slut med det och främst spara pengar till lägenhet och bättra på med en ny super kamera.

Bloggar jag läser

 Jag läser många bloggar, dagligen! Hade nog inte tyckt att det var lika roligt att blogga om jag inte hade ett intresse för just bloggar & bloggvärlden. Jag läser alla stora bloggar som Kenza, Angelica Blick, Johanna Olsson, Janni Deler men även bloggar här på Modette, främst Josefines och Jennifers blogg, bloggar på Nouw så som Josefine Ekströms & Ellinor Löfgren  & Hanna Fribergs.

Mina social medier

Jag älskar sociala medier och har dem flesta apparna där ni även kan följa mig. Men använder flitigt Instagram @biancaingrosso där jag har över 130.000 följare &  Snapchat Biancaingrosso1 där jag har ca 11.000 följare. Följ mig för dagliga uppdateringar där med.

Vad är jag sämst på

1.  Att ta tag i saker som träning, boka flygbiljetter, ringa tillbaka folk. 2.  Steka lax, jag kan verkligen inte steka den där jäkla laxen haha. 3.  Har förbi för att öppna brev & svara på okända nummer som ringer mig. 4.  Att somna. Tar mig flera timmar varje natt att somna.

Vad är jag bäst på

1.  Att berömma folk. Jag tycker det är så viktigt att berömma folk om du tycker om något det gjort, har på sig eller whatever. Vi svenskar måste bli bättre på att glädjas åt andra. 2.  Att se folks talanger. Tycker jag kan se vad personer är bra och sedan komma med idéer hur de kan utnyttja deras talanger till fullo. 3.  Jag är grym på att äta haha. Tackar aldrig aldrig aldrig nej till mat haha. Äter alltid som om det vore sista gången jag skulle få äta. Mat är mitt liv!

Vad vet ni inte om mig

 1.   Jag har talkshows med mig själv hemma där jag pratar engelska med mig själv haha. 2.  Jag måste dansa om jag hör en låt. Bästa sättet att känna av om du gillar låten. 3.  Jag älskar att sjunga, sjunger hela tiden hela dagarna. 4 .  Jag är riktigt organiserad med saker runt omkring mig. Såsom min almanacka, album i mobilen, garderob, lådor i mitt rum, sminket ALLT!

Vad äter jag inte

 Klarar inte av konsistensen i champinjoner. Äter inte saker ifrån havet förutom räkor & hummer. Allergisk mot frukter som jordgubbar, äpple, päron, plommon…

Favorit maträtter

Jag älskar all mat, asså verkligen ALL mat. Jag älskar smakrik mat. Jag älskar pasta & bröd. Jag älskar indiskt, koreanskt, amerikanskt, svensk husmanskost, libanesiskt, asiatiskt, fast food, sallader, såser…. Förstår mig inte på folk som inte gillar mat… :/

Favorit städer jag besökt

 New York, London, Marbella, hela jäkla Italien & Dubai. New York & London passar nog mig bäst då jag älskar storstäder och pulsen där.

Drömresemål jag vill besöka

 Miami, Bali, Marutitius (ska dock dit om mindre än 3 veckor!!) Tokyo, Barcelona, Australien, flera länder i Afrika & Maldiverna.

Favvo tv program

Jag är en riktigt reality tv junkie så ALLA reality shows haha. Främst Keeping Up With Kardashians, Vamderpump Rules, alla Real HouseWives…. ni fattar temat.

Favorit musik

Det jag alltid lyssnar på och som jag aldrig tröttnar på är definitivt Benjamins musik ( han har ca 3000 som ni inte hört än) och min pappas vackra filmmusik som jag har konstant i lurarna. Annars lyssnar jag mycket på all typ av musik. House, rnb, hiphop, soul, pop, ballader, gammal musik… Mycket blandat, så som jag gillar det.

Gjorde ett liknade inlägg för några veckor sedan fast med mer snabba frågor & svar som ni kan läsa HÄR 

5 reaktioner på “GET TO KNOW ME”

 • Lovisa skriver:

  Mitt drömresemål är också Australien, vill verkligen åka dit!

 • Denise skriver:

  Hejsan!

  Läste tidigare att du har haft en dålig självkänsla och inte tyckt om ditt utseende. Tycker du är hur snygg som helst men undrar hur du ändrade ditt tankesätt och plötsligt började tycka om dig själv och ditt utseende? Det här med att ställa sig framför spegeln och försöka intala sig själv om att man är vacker är lite svårare än det låter hahaha 🙂

 • Matilda skriver:

  Hej!
  Jag ska åka till New York snart och undrar om du har några tips på saker man inte får missa och vad man borde göra? 🙂

 • Evelina skriver:

  Vore roligt att höra när du och Benjamin sjöng och spelade på din pappas bröllop. Skulle du vilja visa det?

 • Fanny skriver:

  Hej Bianca! Vilket kul inlägg!
  Din blogg är så himla snygg & rolig att läsa! Tycker verkligen den blev så bra på Modette också! Jag driver själv en blogg och ett företag tillsammans med Gustav, min pojkvän! Vore så kul om du ville kolla in den! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *