EVERYDAY DETOX WATER

My everyday detox juice 

Den här ”juicen” om man kan kalla den så har jag börjat göra varje dag nu. Jag pressar alltså 1 stor blodapelsin, 2 citroner och 1 lime ner i en flaska (jag använder mig av en ifrån FitnessGuru men vilken vattenflaska som helst funkar. Efter jag pressat i det så fyller det ca 70% av min flaska och då fyller jag på resten med vatten och is för att det inte ska bli allt för surt att dricka.

Detta är alltså surt och vissa gillar det säkert inte men jag absolut älskar smaken! Det är inte bara bra för kroppen att få i sig massa C-vitamin som ökar immunförsvaret, speciellt nu till vinter. Utan det är även bra för förbränningen, matsmältningen, rensar ut toxiner ur kroppen, balanserar ph-värdet i kroppen, ger friskare andedräkt, kan motverka sötsug & förbättrar & rengör din hud 🙂 Mycket positiva faktorer alltså.

Torsdag var det idag då. Jobbade på Cafe Opera igår som förövrigt var skit kul så kom hem relativt sent… Mår som jag förtjänar idag. Men det är bara att göra något bra av denna dag. Ska möta upp lite vänner nu för häng, sätta mig och planera lite inför min tjejmiddag/utekväll jag har styrt upp imorgon och sen får vi se om det blir julmarknad eller bio ikväll.

Behöver komma bort lite. Inne i en sån där dålig period just nu…

Puss!

 

4 reaktioner på “EVERYDAY DETOX WATER”

 • rosanna skriver:

  Hej! Kan inte du göra ett stort jäkla inlägg med massa favoriter från zara webshopen? Är så shoppingsugen utan inspiration! Vi snackar ett inlägg med MASSA plagg! Snälla! 😉

 • Louise skriver:

  Hej Bianca! Kan du vara snäll och förklara vad detox är för något? När jag googlar så kommer det bara upp massa recept, förstår liksom inte konceptet. Har problem med magen & känner att jag vill testa på detox (om jag har förstått det hela rätt haha). Skulle vara jättesnällt om du tog upp det i ett inlägg!

 • ISA skriver:

  ooh spännande, lite sugen att prova nån sån där *hälsoshoot* på morgonen, skulle känna mig så bra! 😉

 • Annika skriver:

  Har blodapelsinerna kommit nu?! Missat det helt. Måste rusa och köpa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *