PARTY TIME

Idag är det äntligen fredag!!! Ikväll står det faktiskt middag ute med vännerna och utgång på schemat. Väldigt sällan jag går ut på helger men nu är jag svin taggad. I samarbete med N1ice, isglassarna med alkohol i som min kusin Sebastian är med och ha startat så har jag bjudit in några nära vänner till en middag ikväll och utgång senare på Cafe Opera. Är så taggad!!! Sitter och funderar lite på vilken look jag ska köra på… Känner lite för den längst ner till höger även fast den högst upp till vänster är den jag alltid kör på. Får se helt enkelt 🙂

Idag blir det storstädning här hemma innan kvällen. Så stökigt överallt så jag får panik. Plus att jag vet att när jag är lite nere så hjälper det otroligt mycket för mig iallafall att få lite ordning och reda omkring mig. Är ni likadana??

Puss så länge <3

3 reaktioner på “PARTY TIME”

  • Jennifer skriver:

    Kan inte du göra en sminkvideo eller ett sminkinlägg steg för steg hur du gör när du kör din festmakeup? Älskar din blogg!

  • Sanna skriver:

    Håller med kommentaren ovan!!! Är så nyfiken på dina fina ögonskuggor, älskar din blogg och dina inspirerande outfits!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *