MOVING OUT, NEED YOUR HELP

My old room and house <3 Miss it so much! 

Hörni. Jag behöver eran hjälp!!! Jag ska flytta hemifrån så snart som möjligt och söker nu efter en lägenhet att hyra i centrala Stockholm. Helst en 2a men funkar också med en 1a. Har ni något ni vet så är det bara att maila mig till [email protected] 🙂 

Hittade inga bilder på huset vi bor i nu så får bli bilder ifrån vårt förra hus som jag absolut älskade att bo i. Så stort, luftigt, stora rum och jätte bra läge på Lidingö. Men alldeles för mycket jobb då det var ett gammalt hus och blev lite för stort för mamma att ta hand om själv.

NU ska jag hoppa in i en dusch och börja göra mig i ordning för kvällen. Kram

 

9 reaktioner på “MOVING OUT, NEED YOUR HELP”

 • Cissi skriver:

  Hej, har aldrig skrivit till dig tidigare. Men stod det inte någonstans att du och din kille redan hade flyttat ihop i en lägenhet? Stämde inte det, och om det stämmer vad är lägenheten som ni bor i, eftersom du säger att du ska flytta hemifrån.

 • Ua skriver:

  Men vad hände med lägenheten du skulle flytta ihop med philippe i i somras? den susanne hjälpte er möblera o ni köpte möbler till? Sålde ni den?

 • clara skriver:

  åh vilka fina bilder!

 • Nelly skriver:

  Så fint – är det Susanne som hjälpt till med stylingen?

 • Cissi skriver:

  Hej, har aldrig skrivit till dig tidigare men jag undrar en sak. Det stod något om att du och din kille hade flyttat ihop, och att ni fick hjälp av Susanne, men nu ska du flytta hemifrån, jag hänger inte riktigt med.

 • Efva skriver:

  Har du blivit osams med mamma när det verkar så bråttom?

 • Nadja skriver:

  Holy shieeet! Snyggaste jag sett

 • Anette skriver:

  Förlåt men hänger knappt med i dina svängningar,jättekul att du ska flytta men för ett tag sen så skulle du absolut inte göra det.
  Din mamma kommer sakna dig och all din fantastiska hjälp!
  Lycka till! Håller alla tummar och röstar på dig!

 • anna skriver:

  Lägenhet uthyres
  Från och med Januari 2016 (exakt datum kan diskuteras) finns en lägenhet för uthyrning i minst 12 månader. Lägenheten ligger på Kungsholmen, är på 35 kvm och fullt möblerad. Eventuell hyresgäst är med fördel en trevlig och ordningsam person. I övrigt är rökfritt och djurfritt ett krav.
  Inboxa eller skicka ett mail till ”[email protected]” om du eller någon annan du känner är intresserad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *