TB

Old pic from this years Finest Awards

Hörni. Sämst uppdatering här, men jag har hade en ”bakis hänga med kompisar hela dagen dag” och därför fick bloggen lida lite. Men jag har haft en grym helg, asså verkligen, jag behövde den här helgen SÅ mycket! Ska berätta mer senare 🙂

Btw, såg massor av kommentarer angående min och Phillipes lägenhet och är lite förvirrade. Jag har skrivit det typ 20 gånger här på bloggen haha men skriver det igen. Vi köpte en lägenhet i början våras, jätte jätte fin lägenhet mitt i stan. Vi hann flytta in i ca 2 veckor innan vi bestämde oss för att göra slut. Men som ni vet så blev vi tillsammans igen ca 6 veckor senare, men då hade Phillipe redan sökt till en skola i London som han kom in på och där bor han nu. Lägenheten är dock upptagen nu av hans familj. Så så ligger det till 🙂

Nu ska jag ta tag i denna dag <3 Puss!

 

5 reaktioner på “TB”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *