SMYGLANSERING AV VISIA VITALIZER

Jag får alltid frågan om vart jag gör mina fransar, hur jag böjer dem etc.. Jag har turen att jag är född med väldigt långa, välfyllda och böjda fransar. Men eftersom att det verkar som att det är många av er som är ute efter lite extra hjälp för att få såna där långa fransar så har jag nu ett här till er 🙂

För 2 veckor sedan fick alla som prenumererar (inklusive jag) på Visia Cosmetics ett nyhetsbrev att ta del av deras smyglansering av den nya och förbättrade produkten. Alltså ett nytt serum som du lägger på fransraden en period och det ska verkligen förlänga dina fransar på nolltid. Har kollat runt om hört massvis med positiv respons ifrån folk.

 Jag har tjatat och frågat om jag får dela med mig det till alla på min blogg och har äntligen fått lov att göra det. Wiihoo!! Vill ni testa deras serum och få lika långa och starka fransar som mig så har de just nu ett fantastiskt FÖR lanseringserbjudande just nu där ni sparar hela 300KR (!!)

 Läs mer på deras senaste nyhetsbrev HÄR 

 

1 reaktion på “SMYGLANSERING AV VISIA VITALIZER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *