#SOON

In only two weeks…!!! 

GODMORGON!! Nu är det bara 14 dagar kvar tills vi drar till Mauritius. Vilket också betyder att det är 12 dagar kvar tills jag får träffa Phillipe <3 Saknar honom varje dag! Herregud vad soft detta ska bli alltså!! Bli brun, sola, bada, få massage, äta god mat, kolla filmer i sängen på kvällarna, dricka goda drinkar vid vattnet, snorkla…. är avundsjuk på mig själv!

Nu ska jag åka till stan och hämta mat ifrån Cleansingdays.seSka köra 3 dagar detox med dem nu. Känner att mina mage verkligen behöver det!! Ni ska såklart få följa med på ”resan” 🙂

Efter det ska jag fota med Linnea och sen ska jag faktiskt in till studion och sjunga in brorsornas nya låt dem skrivit ihop. Lite nervöst då jag alltid blir nervös över att sjunga framför folk men självklart stället jag upp när dem frågar 🙂 Plus att låten är en världshit!! Bara fett att få vara med liksom.

Hörs senare, puss <3

 

13 reaktioner på “#SOON”

 • Moa skriver:

  Åh vad härligt att resa i väg under julen, hoppas att ni har det superbra!

 • Anna skriver:

  Hej Bianca! Så kul att du börjat blogga på en ny portal, jag älskar din blogg! Dock så kraschar din blogg hela tiden, både i mobil och via google chorme, är detta något du känner till? Vill så gärna kunna läsa hela bloggen och inte bara översta.

 • Evelina skriver:

  Åh, vad spännande! Hoppas vi får lyssna på den snart.

 • ISA skriver:

  så orimligt jäkla avundsjuk på detta, haha! ser otroligt ut 🙂

 • Sandra skriver:

  Du verkar vara väldigt självgod. Världshit?? Ska bli intressant och höra dig sjunga.
  Skulle aldrig säga dom orden i min mun, Bianca det är väl andra som ska bedöma
  det…. inte du.

 • Sandra skriver:

  Du verkar vara väldigt självgod. En världshit???? Ska bli intressant att höra dig sjunga.
  Det bestämmer väl inte du, det är dina lyssnare som ska bestämma det, medier m.m.

  • biancaingrosso skriver:

   Haha jag har inte skrivit låten utan mina bröder har och jag tycker det är en världshit! Var inte rädd för att våga drömma och sprida kärlek!

 • Ylva skriver:

  En världshit??? Fansen och media får väl ta dom orden i sin mun, inte du.

  • biancaingrosso skriver:

   Tycker jag att mina bröders låtar är en världshits så får jag tycka det 🙂 Man ska inte vara rädd för att drömma och sprida kärlek!!

 • Åsa skriver:

  Åh så härligt med en resa dit! Ni kommer att få det superskönt med sol, värme, kärlek och avkoppling på alla sätt. Hoppas du fotar och bloggar mycket från paradiset:) Förstår att du längtar efter både Philippe och semester! Måste säga att din blogg bara blir bättre och bättre, heja dig! Den har alltid varit jättebra men än mer nu här. Hoppas vi kommer att få lyssna på låten, så spännande. Ni är så begåvade alla tre så det kan ju faktiskt inte bli annat än bra;)

  KRAM FINA VACKRA Bianca

  • biancaingrosso skriver:

   Åh tack så mycket! Ja, jag kommer fota på som en GALNING haha!!

   Men tack, var roligt att du tycker det 🙂 Puss på dig fina du! Kram

 • Malin skriver:

  Sol, bad och värme skulle inte vara fel i denna kyla och mörker!!
  Hoppas du får det toppen där!! 🙂

  http://nouw.com/Malinericson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *