SOCIAL MEDIA GALA

Icona Pop stod för musiken på fördrinken innan det var dags att ta oss en våning upp för middagen & prisutdelningen.

Som överraskning till alla så kom Benjamin upp på scenen och sjöng hans 3 singlar och han gjorde det galant! Så stolt som jag var då <3 Ni har väl laddat ner alla hans låtar va?!?! Finns på Spotify & Itunes 🙂

Maten stod Christian Hellberg för och allt smakade såååå bra!! Här har vi en typ av råbiff va? Aldrig ätit det innan då jag inte äter rått kött men allt annat var jätte gött haha.

Tur hade jag och fick min sköna chef Josefine som bordsdam. Kunde inte bett om en bättre chef <3

Hade även dessa sköna bruttot Hannah & Ellinor vid mitt bord. Kolla så snygga dem var!!! Hannah var nominerad till ”Årets Snapchat” men vann tyvärr inte även fast jag röstade på henne massa gånger 🙁 Hoppas du flyttar upp till Sthlm snart Hannah så vi kan hänga mer 🙂

Eftersom att jag var nominerad i samma kategori som Kenza så var jag extremt förberedd på att hon skulle vinna, och med all rätt så gjorde hon det! Det är hon mer än värd den härliga tjejen <3 

Så GLAD att jag bytt hit till Modette <3

Varmrätten bestod av stekt lax, potatis (jag tog ingen potatis), jätte god sås & en mangosalsa. MUMS! Om jag inte hade haft på mig tajtaste klänningen så hade jag lätt kunnat ätit 4 portioner till.

Men asså kolla in dessa brudar!! Linnea & Awa <3 Awa har jag känt sedan hon var 1 år då vi gick på samma dagis och hon tar lätt priset för kvällens dansdrottning (tillsammans med Angelica Blick) och Linnea tog priset för kanske kvällens snyggaste brud <3 Så himla roligt att hon nu börjat blogga så vi kan gå på dessa event tillsammans. Linnea lånade outfit av mig och hennes klänning hittar ni HÄR 

Till dessert blev det världens godaste Creme Brulee.

En hel del hotshots blev det. Jag och Ellinor tog 2 vid bordet och sen nere vid dansgolvet slängde jag och Angelica i oss 2 till på raken. Det är ju bara SÅ gott!!

Kvällen till ära bar jag klänning ifrån Nelly.com HÄR  jag har strl xs // Klackar Jennie Ellen // Kappa TwistAndTango 

Alltså kan vi börja med att snacka om HUR jädrans roligt jag hade det igår!!!!! Kvällen började alltså 19.30 i Gamla Stan på Clustret. Först vankades det fördrinkar där som ni såg Icona Pop spelade och vi alla sipprade på goda drinkar och snacka lite. Sedan bar det av till övervåning där middagsborden stod vackert uppdukade och vi alla satte oss till bords. Galan drog igång direkt och som överraskning så hade Margaux och Michaela fixat så att Benjamin kom dit och sjöng, GRYM var du Benji <3

En helt fantastiskt god middag, älskvärt sällskap kring mitt bord och stört härlig stämning i lokalen. Alla var mega taggade!! Tyvärr tog jag inte hem priset som ”Årets Bloggare” utan det gjorde Kenza, och det tycker jag hon är hon är mer än värd till 100%. En stor förebild är hon och även såå härlig och skön! Grattis!!

Efter middagen drog vi alla ner en våning igen där festen drog igång. Det spelades hiphop vilken veeeerkligen uppskattades då vi typ ALLA där älskar att dansa till hiphop! Och kvällens dansdrottning var utan tvekan Awa och Angelica!! Ni ska se dem dansa, jäkla GUDINNOR!! Ni vet när du känner att du har dansen i sig och du bara vill kötta, men så har du 2 ännu grymmare dansare framför dig som du dansar med så du ställer dig istället och diggar till dem istället för att dansa järnet själv haha! Den personen var jag igår haha men dansade mycket även jag, har ju inte kul om jag inte dansar!

Det var helt enkelt SUPER härligt att få träffa gamla bekanta ansikten men även nya så som Alice Stenlöf ifrån Nouw.com. Alltsååååå skönaste bruden!!!

Och sorry för sämst kvalité men dum som jag är så tog jag med min kamera utan minneskortet i… så får duga med Iphone bilder <3

 

 

 

6 reaktioner på “SOCIAL MEDIA GALA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *