CHILL MODE ON

Hello from the couch and webbcamera 

Såhär har jag spenderat min dag. I soffan med min dator, Dino vid min sida och tvn på. Det har varit sådan storm ute så inte orkat ta mig in till stan eller ut på en långpromenad. Oftast när jag är lite bakis sådär så brukar jag tycka att det är svin skönt med en promenad ute i friska vädret men men. Något annat jag A L L T I D har störd craving på när jag är bakis är gurka och hallonkräm med iskall mjölk!!! Helt galet, jag blir helt galen om jag inte får det på bakfyllan.

Benjamin kom precis hem med hans bästa vän Erik så nu lagas det pasta och snart ska vi nog sätta på en rulle. Sen duschen och säng 🙂

Puss på er <3 Hoppas ni haft en grym söndag!

9 reaktioner på “CHILL MODE ON”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *