THE DRESSES

Linneas dress HERE  // My dress HERE 

Godmorgon fina ni! Måste börja att tacka er alla fina underbara människor där ute som taget er tiden att kommentera era fina kommenterar <3 Ni är underbara!! Tror inte ni förstår hur mycket ni berör <3

Men nog om det, jag har ju en blogg att sköta och orkar inte tjata mer om mitt välmående. Det blir bättre snart det vet jag. Så länge jag tar avstånd liksom 🙂

Iallafall, här är lite bättre bilder på min och Linneas outfits på galan. Vi båda hade kläder ifrån min garderob och vi båda bär klänningar ifrån Nelly.com i strl xs. Älskar dessa klänningar!! Kommer använda flitigt! Dessutom är dem ju jätte billiga men fortfarande grym kvalité! Love it.

Linneas skor är ifrån Zara, mina ifrån Jennie Ellen & min väska är en gammal ifrån Asos.com 🙂

Nu blir det lunch i stan någonstans. Puss fina ni <3

 

2 reaktioner på “THE DRESSES”

  • Sandra,Jkpg skriver:

    Ni är så fina båda två ♥♥

    Ta hand om dig

    Kramar Sandra ♥

  • Sandra skriver:

    Du är så jäkla snygg och din kropp är så sjukt fin. Du lyckas bära upp varenda plagg på ett snyggt sätt. Och du är en inspiration men din klädstil! 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *