#JAGÄRLUCIA

Självklart är jag med i julens finaste kampanj! Var det du med! Ladda upp en selife i Luciageneratorn så bidrar du med tio kr till friends. 7-eleven skänker nämligen tio kronor för varje bild som laddas upp. Så himla bra!! Bli en lucia du med!

 Ladda upp din bild här!

I samarbete med 7-eleven

6 reaktioner på “#JAGÄRLUCIA”

 • Lisa skriver:

  Läste inlägget precis som du döpt till ”…”. Hoppas det ordnar sig<3 Skickar lite kärlek, även om det inte förändrar situation.. önskar det kunde det! kram

 • sara skriver:

  Varför har du tagit bort inlägget du skrev häromdagen?

 • Maria skriver:

  Jag läser din blogg varje dag o tycker den är så bra…den har både yta och djup…precis så som livet är! Synd att du tog bort inlägget där du berättade om det jobbiga…det var så ärligt skrivet, och de flesta har ju någon relation som inte är så bra….

 • Sandra skriver:

  Bianca, när jag läste ditt inlägg för några veckor sedan om att du inte mådde så bra blev jag djupt berörd, det gjorde riktigt ont i mig. Nu, denna gång så vet jag inte – du känns oseriös.
  Förra gången skrev du så hjärtskriande, du skulle sedan ta en paus i bloggandet – som varade i några dagar. Sedan var du glad och sprallig igen. Detoxade och var ute och festade – och var bakfull.
  Nu har du återigen tagit bort ditt inlägg och allt är som vanligt!?
  Det känns som du har ett enormt bekräftelsebehov – för det är många som är/blir berörda – och som svarar!
  Inte upp till mig att ”racka” ner på dig – men om det verkligen är som du skriver – sök hjälp!
  Eller annars kanske du har en sjukdom – bipolär – och då behöver du också söka hjälp.

 • Malin skriver:

  Det här känns väldigt märkligt. Du upprepar samma beteende som för ett tag sedan. Ett superdramatiskt inlägg om hur jobbigt allt är och sen plötsligt är det borta… Är det bara uppmärksamheten du är ute efter? Eller klarar du inte av att vara ärlig om både positiva och negativa saker i ditt liv? Jag har full förståelse för att vissa saker är privata och inte avhandlas i en blogg, men varför då dra igång såna här kryptiska snyftinlägg då och då?

 • Issa skriver:

  Nu menar jag absolut inget illa men du verkar vara en väldigt känslig tjej (inget fel med det) och kanske som någon redan skrivit , du kanske är
  Bipolär ? För då kan man känna sig jättelycklig o sen helt plötsligt falla o känna att alla är emot en , det är vanligt att man riktar det mot en partner , mamma, sitt barn eller annan familjemedlem o känner sig supersviken o gör något oigenomtänkt (som du te.x. När du bloggar under dessa starka känslor , o sedan ångrar dig när dessa känslor börjar gå över ) jag tror du kan behöva hjälp , både för din skull o din anhörigas skull , de måste kännas hemskt för den personen att bli uthängd på detta sätt varje gång du kommer in i en mörk period . Jag hoppas ni kan lösa det tillsammans och att du får den hjälp du behöver ! Ingen förtjänar att må dåligt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *