VS SHOW 2015

 

Hej vänner! Ikväll är det Victoria Secret Fashion Show som visas på tv och fasen vad kul det ska bli att se! Varje år jag lika exalterad men detta år är det tusen gånger mer. För i år är ju Gigi Hadid och Kendall Jenner med!!! Mina favvo modeller just nu! Sen längtar jag efter att se Candice walk that walk. Finns det någon snyggare än henne?!

Jag var iallafall inne och kollade på deras outfits ifrån VS efterfesten och här ovan är mina favoriter 🙂 Och det är väl utan tvekan Gigi Hadid som tar mitt pris för kvällens bäst klädda.

Tack för era fina kommentarer än en gång. Och angående er som tror att jag skriver det för att få uppmärksamheten så kan jag bara säga att där har ni så fel. Jag skriver det endast för att jag tycker att det är skönt för mig själv att skriva av mig. Sen vet jag hur många det hjälper där ute att dem kanske känner igen sig och så. Men sedan måste jag tänka att jag faktiskt har en stor blogg och jag väljer då personligen att ta bort dem djupare inläggen efter ett tag då jag inte vill att dem ska finnas kvar på nätet. Jag vill inte heller att det ska hamna i pressen så därav tog jag bort det nu efter ca 2 dagar det legat uppe. Känns skönare för mig och det är ju trots allt min blogg 🙂

Och bara för att jag skriver om lättare saker nu här och inte om hur jag mår så betyder det inte att jag mår bättre eller sämre. Jag vill bara inte vara tjatig på bloggen utan vill ju mest sprida energi och kärlek. Men tycker också att det är viktigt att få tiden att vara ledsen. Det är en svår balans där när man har en blogg som ska uppdateras dagligen med roliga och nya inlägg. Men just nu väljer jag att inte prata så mycket om det mer utan att blicka framåt och uppdatera med mer lättare inlägg 🙂

Och sen om ni vill prata med mig så vet ni att jag finns på mailen där ni ofta hör av er och öppnar er <3

12 reaktioner på “VS SHOW 2015”

 • Sanna skriver:

  Jag tycker det är kul att du kan och känner att du kan öppna upp dig så mycket för oss läsare. Jag vill läsa din blogg ”i vått och torrt” även om du är ledsen och skriver mer djupa inlägg. Det blir mer personligt då, bättre än att bara läsa glada roliga inspoinlägg. Så lätta ditt hjärta hur mycket du vill om du mår bättre utav det, som sagt är det din blogg och DU väljer vad du vill skriva om 🙂 livet är inte alltid en solstråle och det vet alla om. Kram på dig

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca! Vart kollar du på vs fashion show? Vilken kanal/hemsida?? Så tacksam för svar <3

 • Anna skriver:

  Jag har också vuxit upp utan en närvarande pappa. Har varit så besviken på honom så många gånger och gråtit för hans skull men har aldrig vågat att säga det till honom. För dom få gånger vi äntligen ses vill jag bara att allt ska vara ”bra” , så jag låtsas att han är världens bästa pappa typ. Min mamma däremot har alltid funnits där för mig, men ändå är det henne jag har bråkat med mest. Oj oj oj så mycket skit min mamma har fått ta när jag har varit ledsen eller arg. T om när jag har varit arg på min pappa för att han aldrig bryr sig om mig så har det gått ut över min mamma för hon är närmast och är den som får ta min skit just då. Vet ju inte om din situation ser ut så men tänker ofta att vi är rätt lika. Min mamma mår fortfarande dåligt för att pappa lämnade oss och jag kan sakna min gamla ”glada mamma”. Jag är avundsjuk på dig för du verkar ha så kul med din mamma och skratta mycket och hon tar med er på så mycket resor, restauranger och roliga saker. Min mamma hade nog gärna velat, men hon har inte haft den orken eller ekonomin tyvärr. Så det jag vill säga är att även om du känner att allt är piss så verkar ni ändå skratta mycket hemma hos er och göra roliga saker tillsammans, och det är inte alla som har det så.

  • Malin skriver:

   väldigt moget och klokt skrivet!

  • Ida skriver:

   Anna… läser du bloggen????Bianca har skrivit innan att det inte handlar om hennes pappa. Åsa skrev att hon är välkommen till dom i Spanien om hon vill bo hos dom när hon vill.

  • Issa skriver:

   Ida, nu påstod inte Anna att biancas raderade text handlade om hennes pappa. Hon berättade bara om att hon också växt upp med en frånvarande pappa och hur hennes situation ser ut. Läste inte du hela hennes kommentar kanske ? 🙂

 • Malin skriver:

  Älskar Taylors klänning!! =)

 • Moa skriver:

  Vs showen var så bra! Ni kan se den på min blogg 😀 Hoppas att du mår bättre snart Bianca <3 Kram!

 • Sophia skriver:

  Så tråkigt att folk ska komma med negativa kommentarer! Älskar bloggare som VÅGAR visa hela sitt liv, inte bara det positiva utan även det som är lite jobbigare!
  Har själv blogg och vet att det är svårt med balansen mellan positivt och lite djupare tankar men tycker det är bra att göra det!
  Du är grym!!

  Kram på dej!

 • Titti skriver:

  Håller nästan med att ingen är snyggare än vad hon är! För jag kan ju tycka att det är du som är snyggast ;-)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *