BRUNCH @ LA PERLA

Brunch at our fathers place La Perla this morning

Internet har strulat en del så tagit mig typ 3h att få upp dessa bilder haha. Typ det värsta jag vet när datorn inte jobbar med mig, håller ni inte med?? Men nu fick jag äntligen upp dem, precis innan middagen är klar också. Perfekt tajming 🙂

Men hörni, till bilderna ovan. Dem här underbara brickorna slukade vi oss på typ 1 minut imorse. Pappa har ju brunch på hans restaurang varje söndag här nere i Palma, och eftersom vi inte sovit en minut inatt och kom hit imorse på tom mage så var vi bara tvungna att käka sönder denna brunch innan vi åkte hem och sov en stund.

Men asså ärligt talat, HUR GOTT SER DET UT?!?!?! Och jag kan säga att det var exakt så gott som det ser ut!!! Ni måste bara förbi La Perla på söndagar om ni är i Palma. Adressen heter Calle: Annibal 6A i  Santa Catalina 🙂

Nu är det sen middag med pasta som står på bordet, vad annars 😉

Hörs imorgon fina ni <3

 

3 reaktioner på “BRUNCH @ LA PERLA”

 • Emelie skriver:

  Wow, ser supergott ut!

 • Nelly (en annan) skriver:

  Jag blir så avundsjuk, men jag missunnar dig inte något 🙂
  Ha nu en sån väldigt bra vistelse som du bara kan med dina kära
  Kram

 • Veronika skriver:

  Hej där du underbara!
  Jag läser ( läste ) på din förra blogg jämt men denna bloggportal är så otroligt seg och laddar upp så sakta : / ……….sååå synd. Finns det inget att göra åt det? På tex. Kissies blogg så är allt lätt att scrolla igenom utan pixlar och seg uppkoppling. Hoppas det blir så lätt på din också tjejen!!!! Kramar till dig : )))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *