SOCIAL MEDIA PARTY

Pictures from Social Media Party 

Hallå på er! Länge sedan. Ber om ursäkt för min frånvaro, men har tyvärr gått igenom helvetes dagar och mått rent ut sagt skit så inte ens öppnat datorn sedan i torsdags. Men kände att det var dags att ta mitt ansvar och komma tillbaka med inlägg till er. Det är ni ju faktiskt värda eftersom att ni är bäst!

Bilderna ovan är ifrån Social Media Party som ägde rum förra helgen. Super mysigt med massa bloggare på plats. Jag spelade in podd live med Opodden framför en del av er. Det var riktigt kul! Älskar att tala framför folk 🙂 Hade med mig Linnea så ni kan se mer foton därifrån på hennes blogg också HÄR Vi gick runt och snackade med lite peeps, hängde lite i modette rummet och kollade på när Hanna & Ellinor körde lite poddsnack live dem med. Grymma tjejer!

Men nu hörni så är jag faktiskt inte i Stockholm och skriver detta. Jag är nämligen i Palma med mina bröder och hälsar på vår pappa <3 Det var ju egentligen planerat att vi skulle åka till paradisets paradis Mauritius med mamma. Men vi såg förra veckan att just vi 3 råkat boka fel datum (SUCK) och även ikke ombokningsbara biljetter, så där förlorade vi en slant hehe… Och det fanns tyvärr inga nya biljetter för dem datumen som vi hade huset, så då tog vi beslutet att åka till Palma istället där vi hittade mycket billigare biljetter. Hellre det än att sitta i kalla Sverige liksom.

Så nu är vi här och ska fira jul med pappa. Mysigt det med <3 Länge sedan vi träffade honom nu så känns super bra.

Vi hörs mer senare vänner <3 Och btw, tack för allt ert fina stöd på mailen och fb, ni är helt underbara <3

 

 

43 reaktioner på “SOCIAL MEDIA PARTY”

 • Maria skriver:

  Fina vackra Bianca…sååå mysigt för dej och dina bröder att fira jul med er pappa!! Jag önskar er alla en riktigt god jul!!! Om man vill maila dej, vad har du för adress? Allt gott!!

 • Carro skriver:

  Tycker verkligen du verkar så jordnära som person och öppen dessutom! Fortsätt med din grej 🙂 du förtjänar att må bra! Även om du har det tufft just nu kommer du inse senare när du tagit igenom det hur mycket du växt som person. Kom ihåg att det är helt okej att må dåligt, det är bara mänskligt. Bättre att vara öppen om det istället för att lägga locket på bara för att allt ska vara perfekt, men sanningen kommer förr eller senare komma ikapp dem och då kommer dom må mycket sämre än vad du gjort som iallafall är ärlig mot dig själv. Så fortsätt med det du gör, du är stark!
  Hoppas du förstod vad jag menade, blev lite luddigt haha.

 • Eva skriver:

  Oj vad synd men det är ju kul att va med pappa. Hur varmt är det där nere nu? Hoppas du får underbara dagar fina du. Brosorna med såklart. Kram och njut nu av livet

 • ISA skriver:

  vet inte vad som hänt men hoppas det ordnar upp sig <3 njut av palma nu! kram

 • P skriver:

  Men, ska hon åka dit själv då med Theo eller är det fler som åker?

 • v skriver:

  vart är dina stövlar ifrån?:)

 • Charlotte skriver:

  Ja Palma är ju också mysigt men vad konstigt det låter med biljetterna en sådan resa bokar man väl tillsammans, hela familjen ?

 • Johanna skriver:

  Lyssnade på PT-fias podd med dig som gäst idag. WOW, du är en helt underbar person Bianca!!! Styrkekramar till dig!

 • JUNITJEJ skriver:

  Så skönt med en resa till Palma! Synd såklart att inte Mauritius-resan blev av.

 • E skriver:

  Älskar stövlarna! Vart hittar man dem?

 • Malin skriver:

  Låter väldigt märkligt det där med biljetterna. Stämmer liksom inte riktigt.

 • Efva skriver:

  Tycker precis detsamma som Malin men ofta är det ju den föräldern som drar hela lasset som får ta all skit också. Den man träffar sällan blir ju liksom helgonförklarad för då nöts man inte i vardagen.

 • Efva skriver:

  Tycker som Malin och ofta är det ju så att den förälder som drar hela lasset får ta all skit också. Den man träffar sällan blir ju liksom helgon förklarad för man nöts ju inte på samma sätt i vardagen.

 • Sarah skriver:

  Ni som spekulerar så mycket ska ta o lägga av tycker jag, alla familjer har sina problem o om Bianca kommer med den förklaringen om biljetterna så är det inte vår sak att spekulera utan vi ska stötta henne o hoppas på att hon snart mår bättre! Hon mår bara bra av att komma bort från personer eller situationer som får henne att må så dålig som hon gjort på sistone!

  Ta hand om dig fina Bianca! Många styrkekramar till dig:)

  • Malin skriver:

   Men ingenting stämmer ju. Hon skrev sin förra blogg att resan var bokad och klar och att hon såg SÅ mycket fram emot det och inte kunde vänta. Då tar man knappast så lätt på att det plötsligt inte blir av plus att man dessutom förlorar massa pengar. Dessutom skrev hon också att de skulle resa alla syskon samt hennes pojkvän och Benjamins flickvän. Så varför skulle just hon och brorsorna bokat egna biljetter och bokat fel? Och ska Philippe och Linnea åka ändå? Nej, konstigt är det.

 • Anette skriver:

  Resan var ju bokad! Det verkar verkligen konstigt! Har följt Pernilla i många år på hennes blogg och tycker hon är en super kvinna på alla vis. Detta skapar bara åsikter och skitprat tycker jag.

  • Charlotte skriver:

   Ja verkligen, så onödigt.

  • Mia skriver:

   ….och det är precis såna inlägg som du och andra gör som skapar åsikter och skitprat…. LÄGG NER! Stötta tjejen istället… Vill hon inte berätta behöver hon inte, men för den skull ska hon väl inte behöva stå ut med att en massa bittra kärringar som sitter och insinuerar än det ena och än det andra….
   Hon firar jul med sin far och bröder i Palma.punkt!

 • Sanna skriver:

  Men snälla malin, varför i helvete bryr du dig? Är det ditt liv? Är det din resa?
  Hon har ingen skyldighet att berätta exakt vad som pågår i hennes liv och vad som är lögn och inte. Hon gör det om hon vill annars så låt henne vara förfan och skaffa dig ett eget liv att bekymra dig om!!!

  • Malin skriver:

   Du kan nog applicera dina råd på dig själv kära Sanna. Som blir så upprörd och använder ett ovårdat språk om något som inte heller är ditt liv, och inte din blogg. Bloggar är kul att läsa och följa även fast jag har ett eget mycket bra liv. Men självklart blir bloggen sämre när saker inte stämmer och blogginnehavaren verkar ljuga för sina läsare. Svårare än så är det inte och inget du behöver bli så upprörd över.

 • Anna-Karin skriver:

  Du var helt fantastisk i ofiltrerat!

 • Sara skriver:

  Gud vad det ska spekuleras och tyckas hela tiden. Någon menade att detta leder till skitprat men är det inte först när alla ska spekulera som skitsnacket börjar? Låt henne vara! Det är väl inte det konstigaste på jordklotet att man råkar boka fel biljetter, det har hänt mig med. Och, om det vore så att hon inte reser till Mauritius av någon annan anledning så är väl det okej också? Snälla människor, det är jul och låt henne fira den på det sätt hon vill och mår bäst utav.

 • Sanna skriver:

  Fast med tanke på att alla hennes läsare vet om att hon har det jobbigt just nu, mår dåligt och hon har förklarat det så kan väl alla räkna ut om vad det är som kanske händer, så du behöver inte sitta här och leka utredare och påstå att hon ljuger för sina läsare? Hon berättar i den mån hon vill berätta, sen om hon vrider på sanningen eller inte är upp till henne. Man behöver inte dela med sig av allting till 100% bara för att hon har en blogg!? Hade hon inte skrivit ut någonting hade såna som dig blivit upprörda för det också. Sluta läs om du ska leka nån jävla FBI, herregud på dig och såna som dig

  • Malin skriver:

   ”Såna som jag” kan jag inte svara för, bara för mig själv. Och mej, jag har aldrig någonsin blivit upprörd över att någon inte vill prata om vissa saker. Alla har rätt till ett privatliv oavsett hur aktiv man är på sociala medier. Det som däremot är märkligt är att Bianca hela tiden kommer med små antydningar om saker, som att hon vill att folk ska fråga, tolka och undra. Och sen vrider på sanningen. Säger man inget alls är det självklart att man som läsare respekterar det, men dessa insinuationer och halvsanningar känns skumma och ja, då blir bloggen sämre. Vi behöver inte diskutera det här mer, du har din åsikt och jag har min.

   • Carro skriver:

    Otroligt omoget. Läs inte hennes blogg istället. Vad ger det henne för något att få en dum kommentar från dig? Nej ingen glädje iallafall. Du kan ju ta och lyssna på ett jävligt bra budsord: behandla andra som du själv vill bli behandlad.

    • P skriver:

     Eller ”sluta ljug för dina bloggläsare” kanske?

     • Erika skriver:

      Skulle det vara ett budord? Haha vad patetiskt i sådana fall. Först och främst vet vi inte om hon ljuger och om så vore fallet så har vi väl ingen rätt att berätta för henne hur hon ska sköta sin blogg? Sluta läs om den inte faller dig i smaken. Det finns massa andra bloggar att läsa istället.

 • JuliaRo skriver:

  Respekt❤️

 • Sanna skriver:

  Okej men om du tycker att Bianca gör så dåligt ifrån sig så kan du göra henne den tjänsten att sluta läsa hennes blogg så slipper du störa dig och hon slipper dina patetiska inlägg.

  • C skriver:

   Eller så ska man kanske sluta ljuga för sina bloggläsare, det är inte logiskt att en resebyrå missar så grovt på en så dyr resa. Det konstiga är att alla tre barn väljer att besöka pappan istället, vad är det Pernilla har gjort egentligen?!

   • Anna skriver:

    Bianca har ingen skyldighet att redogöra för familjeangelägenheter på sin blogg och hon väljer själv vad hon vill skriva om. Det är hennes blogg. Hur det än är så hoppas jag att allt löser sig för allas bästa!!

 • Irene skriver:

  Slut med killen ? Gratisresa?

 • Helena skriver:

  Fina Bianca! Så starkt av dig att berätta! Så modigt och så viktigt! Kämpa på! Du är grym.!!!!!

 • Julia skriver:

  Bianca ha det nu så bra och mysigt i Spanien med dina bröder och ladda batterierna.
  Ni som läst hennes blogg mår hon inte bra, och vill väl inte följa med Pernilla. Det hon skriver om biljetterna är att något måste hon ju skriva.

 • Helena skriver:

  Privatliv ska alltid respekteras. Men lögner är det värsta jag vet. Mina reaktioner bygger på tillit och det är också det som får mig att bilda mig en uppfattning om en person oavsett om det är en personlig vän, familjemedlem eller någon man följer på avstånd via sociala medier. Ingen har skyldighet att berätta allt om sitt liv men alla som syns offentligt har (i mitt tycke) en skyldighet att inte vara oärliga.

 • Gittan skriver:

  Missen med bokningen är bara påhittat. Bianca mår dåligt, om du har läst hennes blogg. 2 långa blogginlägg med hen det första, det andra med personen som hon har upplevt sen hon var 10 år att hon inte orkar mer, vill bara bryta för att hon ska orka att gå vidare. Undrar är ni bara tonåringar som skriver och läser hennes blogg, eller vuxna som har barn som inte begriper??? Biancas pappas fru Åsa välkomnade henne hem till Spanien när hon mådde som sämst, där kunde hon bo när hon ville och var älskad. Bianca bad bloggare om hjälp att hitta en lägenhet så fort det gick en tvåa men en etta går med. Anette som tycker Pernilla är en superkvinna, känner du henne inom stängda dörrar, eller bara som en bloggare? Det är en stor skillnad.

  Svara

  • anette skriver:

   OM det är så då tycker jag VERKLIGEN att hennes dotter ska skriva det. Ingen som är här inne känner väl någon av dem men som många skriver,öppnar man sig och skriver öppet måste man ju ibland räkna med att folk svarar öppet oxå.
   Tydligen så känner du hennes mamma så då vet vi varför hon drog!!!!????

 • Lisa skriver:

  Alla bland kommentarerna här som lägger sig i, SKÄRP ER! Jag förstår att ni är nyfikna på Biancas liv, annars hade vi ju inte läst hennes blogg. Men hon har inga skyldigheter att dela med sig av 100% av sitt liv om det nu skulle vara så att hon har dragit till med en vit lögn. Så länge man inte SKADAR någon med sin osanning så får hon skriva hur och vad hon vill. Alla ni missnöjda kan sluta läsa hennes blogg om det inte passar!

 • Lillan skriver:

  Sjukt snygga skor du har på dig! vart kommer dom ifrån?

 • Alice skriver:

  Hej Vackra varelse!! Jag älskar din blogg och din klädstil. Ville veta vart dina super läckra skor är ifrån? Hoppas du har det fantastiskt i Palma.

 • Liza skriver:

  Det blir ju inte bättre av alla inlägg här på bloggen i alla fall.
  Hoppas ni kan må bättre allihopa snart och vara rädd om varandra
  Wahlgrens/Ingrosso!

 • Emma skriver:

  Hej fantastiska människa! Ha en härlig resa & njut av vin, mat & underbart sällskap. Alla ni som finner njutning i att klanka ner på stackars Bianca (av oklara anledningar), ta del av mitt råd & njut ni också lite såhär i juletider. Kommer garanterat göra susen för era trista vinterhumör!

  Kramar i massor!

 • Peyzi skriver:

  Hej fina du! Vilken bra och mysig blogg du har 🙂 Älskar att läsa om din vardag.

  Jag undrar var du köpt stövlarna ifrån som du har i detta inlägg? Supersnygga!

  Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *