I N S P O

Alltid behöv av lite extra inspiration. Vad skulle jag göra utan mina inspirations appar haha. Min favvo är WeHeartIt om ni undrar 🙂

Btw, TACK för allt stöd som jag fått kring podcasten Ofiltrerad med Pt-Fia där jag öppnade mig väldigt mycket. Det betyder så mycket! Jag ska prata om det mer lite senare såklart då det är ett otroligt viktigt ämne som jag tog upp och pratade lite mer om.

Vi hörs mer här senare. Puss!

 

13 reaktioner på “I N S P O”

 • ISA skriver:

  helt fantastiskt att du var så ärlig o öppen i podden <3 vill bara säga det! kram

 • Johanna skriver:

  Bianca du är så modig och stark! Jättebra var du i podden, viktigt för många unga tjejer.

  Livet går upp och ner och trixet är nog att försöka hänga med och vara tacksam för det man har och försöka fokusera på det. Inte lätt jag vet

 • Karin B skriver:

  Jag lyssnar på Ofiltrerat just nu. Så roligt att lyssna på dig, Bianca! Du är verklien en klok och mogen 20-åring. You go, girl!

 • Malin skriver:

  Lyssnade på den podden idag, jättebra. Jag lider själv av anorexi och vet hur fruktansvärd ätstörnings-träsket är. Det är bra att du ska gå till psykolog ang. det. Tycker verkligen du ska göra det eller söka till scä eller någon annan ätstörningsklinik i stockholm så du verkligen får bukt på hjärnspökena. Jag själv går på en klinik 1-2 gånger i veckan och varit inlagd i 12 veckor på heldygnsvård och utan hjälp hade jag inte varit i närheten var jag är idag. Kramar

 • Kajsa skriver:

  Lyssnar på dig i Ofilterat, verkligen bra och intressant det du tar upp, klok människa är du.

  Fan va stark du är <3 ser upp till dig så himla mycket. Men jag oroar mig för ditt mående, när du beskriver ditt humör i dalar och toppar. Kanske är det bipolär som ligger bakom?

  Hoppas du mår bättre snart. Kram

 • Olivia skriver:

  Hej bianca!
  Din podcast med Pt Fia var verkligen helt fantastisk. Kände igen mig så mycket. Fortsätt vara den fantastiska person du verkar vara! Hoppas vi ses någon gång! 🙂

 • JuliaRo skriver:

  Lyssnat på podden idag.
  Fin du är Bianca ❤️
  Kram Julia ❤️

 • Maria skriver:

  Jag lyssnar just nu på dig.Du är en stark,ärlig och fin tjej.Kram och tack för att du delar med dig

 • Stina skriver:

  Undrar om man kan lyssna på podden med en androidsurfplatta eller hur funkar det?
  Önskar dig Bianca en riktigt God Jul! Tycker du är en ”go” människa!!

 • Alice skriver:

  Bianca, lyssnade på podden nu! Du är en fantastisk tjej. Jag vet inte mer vad jag ska säga, än att du verkar så himla smart och härlig. Önskar dig allt gott verkligen.

 • Julia skriver:

  Blev så ledsen över att höra om dina ätstörningar. Du har varit en sådan förebild för mig just på den punkten, i och med att du postar bilder på tex pizza och pasta och inte bara på nyttiga raw-rätter. Och jag har alltid sett dig som en person som trivs med sig själv. Jag känner mig ärligt talat lite lurad. Självklart vill jag dig gott och tycker synd om dig, men det känns tråkigt att du undanhållit en sådan stor grej och förmedlat något helt annat <3

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Vad tråkigt att du känner så. Själv känner jag väl att jag inte riktigt är skyldig dig att berätta precis ALLT om mitt liv… Jag har nu valt att berätta detta som har varit väldigt jobbigt för mig i flera år nu och som tagit mycket på mina krafter! Men om du känner att du har blivit lurad så är det din sak. Själv känner jag mig lättat att ha fått berätta detta. Jag är nöjd med min kropp nu och står för att jag tycker att folk är vackra som dem är oavsett vikt eller utseende.

   Kram Bianca

 • Sofia skriver:

  Tack Bianca för ett underbart och starkt avsnitt i podden. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *