MORE FROM SOCIAL MEDIA GALA

More pics from Social Media Gala 

Godmorgon vänner! Jag är så frustrerad just nu! Verkar som jag måste tömma min dator för den jobbar verkligen inte med mig längre. Vaknade upp imorse och märkte att alla bilder jag förde över igår ifrån kameran (var typ 70 bilder ifrån senaste veckan) och som suttit och redigerat bara är totalt försvunna!!!! Så otroligt irriterande! Så jag har typ slut på bilder! Ska få hjälp av Oliver att förhoppningsvis hitta bilderna men tror det är hopplöst.. :/

Men nu har vi iallafall fått i oss en otroligt sen frukost. Jag somnar så sjukt sent på nätterna eftersom jag mår dåligt och kan inte somna när jag mår såhär och vaknar då väldigt sent också… Men ska hoppa in i en dusch nu och dra oss in till stan iallafall.

Hörs snart, PUSS!

6 reaktioner på “MORE FROM SOCIAL MEDIA GALA”

 • Alba skriver:

  Lyssnade precis på din pod och vill bara säga hur otroligt modig du är som även vågar dela med dig av livets baksidor. Följ dina drömmar och låt ingen begränsa dig, du har så mycket resurser som jag tror att du själv inte riktigt ser⭐

 • Matilda skriver:

  Hej Bianca!
  Har precis lyssnat på podden du var med i, du verkar så himla härlig, forsätt med det du gör, du är grym!

 • ISA skriver:

  häng i Bianca, även om det låter som en jävla klysha så kommer det bli bättre <3 kram!

 • Marie k skriver:

  Hoppas du njuter av din tid med din pappa och dina bröder. Du får nog lugn och ro i både själen och kroppen när du kommit ner i varv. Bra att omge sig med personer du älskar.

 • Elvira skriver:

  Hej, har precis lyssnat på podden du medverkade i, så himla skönt att höra när du berättar. Jag känner så igen mig angående både det med skilsmässobarn och ätstörningarna. Jag vill bara säga tack för du hjälpte mig att göra det lite lättare ikväll. Kram 🙂

 • Lina Öhman skriver:

  Du är så fin och vacker så jag spricker! Sen verkar du vara världens härligaste människa också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *