MAKE UP TIME

Making myself pretty 🙂 

Hej vänner! Sitter just nu just här och sminkar mig och gör mig lite fin för ikväll. Vi ska käka på pappas restaurang ikväll och testa på hans nya tasting meny. Ska bli sååååå gott!! Ni vet ju att pappas mat är min favvo vid detta laget hehe 🙂 Men kameran följer med så ni får se allt gött!

Angående sminket ovan, jag har fotat (innan jag åkte hit) allt smink jag använder och tänkt visa er det snart med alla mina produkter och hur jag går till väga. Sen ska jag snart göra en sminkvideo också då det är typ det jag får flest frågor om, om jag kan göra en sminkvideo. Så självklart ska ni få det snart 🙂

Nu ska jag ta och fixa håret, tror det blir en stram tofs. Kör alltid det när håret börjar bli fettigt som det börjar bli nu haha.

Puss!!

 

19 reaktioner på “MAKE UP TIME”

 • Nelly skriver:

  Men hallå, vackra Bianca, du behöver inte så mycket smink!

 • Malin skriver:

  Åh, är själv makeupartist så brinner för smink. Ser fram emot att se din video 🙂

 • Mia skriver:

  Bianca älskar dej + blogg!! Men köp inte Mac produkter dom testar ju på djur!!!

 • Klara skriver:

  Mac testar på Djur!!

 • Cassandra skriver:

  Vore kul att se ditt rum, hur du inrett de

 • R U Z A N N A♥ skriver:

  ÅH ser såå fram emot tills du laddar up sminkvideon ska bli hur kul som helst att se! 😀 <3 KOLLA in min blogg: ♥ http://www.ruzannas.se

 • Michan skriver:

  Hej, jag lyssnade just på en intervju med dig <3 Hörde då att folk hade massor med konstiga åsikter, fy vad hemskt. Det jag reagerade mest på var att du bor hemma och att det skulle vara nån bigdeal? Förstår inte problemet?!? Det är väl helt underbart att du vill bo hemma, där bor man tills man själv vill flytta, om man har ett kärleksfullt hem <3 Bästa som finns att ha den tryggheten.

 • ISA skriver:

  jäklarrr vilket sminkbord!! haha imponerande 😀

 • Malin skriver:

  Måste vara så mycket lättare att vara man och pappa än att vara kvinna och mamma. Otroligt lätt att sticka från ansvar och låta mamman dra hela lasset under uppväxten. Sen kan man dyka upp igen och bli sina barns hjälte. Fy f-n säger jag bara. Men du vill ju själv väldigt gärna bli mamma och om den dagen kommer kanske du mognar och förstår lite mer.

  • biancaingrosso skriver:

   Uppenbarligen så vet du ingenting om vad som hänt/händer i min familj så innan du yttrar dig och slänger skit på någon så kanske du ska ta reda på lite mer fakta 🙂 Ha en trevlig dag. Kram

   • P skriver:

    Men ge oss lite mer fakta då så slipper du dumma spekulationer och kommentarer. Vad händer med Phillippe tex, är ni fortfarande tillsammans?

    • Ingrid skriver:

     Till P:

     Det har du ingenting med att göra.

     Dumma spekulationer är ju vad du levererar i så fall.

     Personligen är jag bara intresserad av vad Bianca skriver i sin blogg och vad hon väljer att dela med sig av. Jag har annat att underhålla mig med än andra människors liv (som de väljer att INTE dela med sig av).

     • P skriver:

      Vad jag ”levererar” vet du ingenting om, det var mest ett råd. Och min fråga har hon besvarat i en annan kommentar, han är på väg dit, så det var ju inte så farligt. Låt henne besvara frågorna själv så kan du ägna mer tid till ditt eget liv, du verkar behöva det…

 • Rosanna skriver:

  Tja! Vet att du säkert har miljontals med vänner. Men blev oerhört berörd av ditt podcast-avsnitt. Maila mig någon gång om du vill ta en bärs eller snacka. Kanske inte om något seriöst om du inte vill, men jag har totalbrist på äkta vänner at the moment och att ta ett glas vin eller en bärs med någon av de få som verkar vettiga i stockholm just nu hade fan varit nice. Massa kramar

 • Hanna skriver:

  Du klarar väl inte av att någon (din mamma?) ställer krav på dig? Då grinar man lite och åker till pappa och tycker synd om sig själv? Och du vill flytta hemifrån, bli mamma och tagen på allvar?! Seriöst människa, ta och mogna till lite och bli torr bakom öronen. Var glad om din kille står ut med dig fram till sommaren. Och som flera andra påpekat, sluta ljug!

 • Cassandra skriver:

  Vart är lampan och lampskärmen ifrån! Såå fin 🙂

 • Emma skriver:

  Hej! Är det alltså ditt rum? Dröööm med det sminket och hörnan.. Du är såå inspirerande!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *