REBECCA STELLA DRESSES

1. here 2. here  3. here  4. here  5. here 6. here 7. here 8. here 

Om det är något jag alltid är ute efter så är det banne mig nya snygga party klänningar men som även funkar till en middag liksom. Jag är ju inte så färgglad eller paljettig av mig så när Rebecca Stella lanserade sin egna klädkollektion med fokus FEST så dog jag! Så snygga grejer, ALLT! Typiskt mina färger, skurningar & modell på klänningarna.

Dessutom fick jag en otrolig givmild goodiebag på hennes release middag för några veckor sedan där jag fick typ hela hennes smink kollektion, och jag kan säga att jag totalt ÄLSKAR hennes smink!!! Ett måste om ni vill införskaffa er nytt smink vänner!!

Men jag tänkte iallafall dela med mig till er några av mina favvosar här ovan.

Vem vet, ni kanske behöver en ny party klänning till nyår, kommande fest, eller bara uppgradera garderoben lite 🙂 Eller varför inte en present till syrran, flickvännen, kompisen…?

Ni hittar länkarna ovan. Shoppa på nu vänner <3

 

2 reaktioner på “REBECCA STELLA DRESSES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *