COSY MORNING

Breakfast this morning <3 

Men tjena vänner! Hur mår ni?? Ni kommenterar som satan här nu vilket jag älskar. Både positiva (tack för alla er som skriver så fint) men också negativa kommentarer. Sådant man får ta helt enkelt 🙂 Jag börjar äntligen må bra igen så tänker inte ens bry mig om dessa. De skriver att jag ljuger och att ni är besvikna. Men jag kan liksom inte ta åt mig av dessa kommentarer för jag vet ju att de människorna faktiskt bara vet 2% om varför saker är som dem är just nu…

Men iallafall, såhär såg våran underbara frukost ut imorse 🙂 Så gott!! Ser ni vem som kommit hit också?? Min älskling Phillipe och mina platssyskon Anton & Lina <3 Nu är vi ett stort gäng här, älskart! Solen skiner på som satan här idag och vi har legat på altanen och solat hela dagen med all typ av musik pumpande ur högtalarna. Riktigt soft faktiskt!

Ber om ursäkt för min frånvaro igår här men Phillipe kom hit igår och vi har inte setts på typ 31 dagar så ville fokusera all min tid på honom istället för att sitta och föra över bilder, redigera bilder, svara mail och blogga tyvärr. Får ta tag i allt det där idag istället 🙂

Nu ska det lagas pasta här hemma (såklart) sen ska vi in till stan senare.

Btw, ni glömmer väl inte att följa mig på min Snapchat biancaingrosso1 där jag lägger upp massa bilder & videos varje dag??

 

3 reaktioner på “COSY MORNING”

  • ISA skriver:

    åh uppdukad frulle, inte helt fel! Hoppas du är så stark att du kan stå emot elakheterna, vissa är ju skrattretande alltså :p

  • michelle skriver:

    Jag lider med dig för att du har ätstörningar /bulimi men samtidigt känns det skönt. Jag har under dem senast tre och ett halvt åren varit sjuki äätstörningar fast anotexia. Man känner sig så ensam och som att ingen annan förstår en. Och ibland känns det som folk tror man leker. Jag har misst i stort sett alla mina vänner, några gick för att det blev för jobbigt och sen försvann dem andra då jag velat vara hemma och ensam. Jag är fortfarande sjuk men min depression är inte lika aggressiv och jag kan hantera den på ett annat vis nu. Men det jag ville säga var att du är modig som vågar berätta. Min familj är fortfarande inte riktigt bekväma med det så det pratS inte högt om detuutanför dörren. Men jag hejar på dig och tycker att du är en fantastisk människa. Läst din blogg nu i snart 2-3 år och du är så mänsklig och fin!

  • JUNITJEJ skriver:

    Vilken härlig frukost!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *