HOME IN PALMA

Some pics of our home here in Palma <3 

Gokväll vänner! Tänkte visa er lite bilder jag knäppt av här hemma hos pappa i Palma. Det är verkligen så fruktansvärt mysigt här! Känner mig så hemma<3 De har verkligen fått till den mysigaste inredningen som ger ett riktigt skönt lugn. Speciellt när det hela tiden lagas något i köket, pappa eller Benjamin sitter vid pianot och komponerar fantastiska melodier & diskussioner pågår hela tiden. Älskart <3

Just nu ligger jag PROPPMÄTT i soffan. Har seriöst ont i magen för att jag är så mätt. Som ni vet nu så är det värsta känslan jag vet och har grov ångest just nu, men det är bara att andas och vila så går ångesten över efter ett tag. Ni som vet vet…!

Om ni följer mig på min Snapchat så kan ni se exakt hur soft vi har det just nu 🙂 Jag heter biancaingrosso1 där.

Hörs mer imorgon kära ni <3

6 reaktioner på “HOME IN PALMA”

 • Lea skriver:

  Ser helt fantastiskt ut verkligen!

 • JuliaRo skriver:

  Så vackert hem din pappa har och vilken bra intervjuv i cosmopolitan 🙂
  Härliga du❤️
  Kram Julia

 • Hej skriver:

  Vet EXAKT vad du menar. Den känslan är vidrig och jag lider av den jag med. Vissa dagar är det bättre och då njuter jag av att känna mig smal, fin och ”normal” dvs kunna äta det som andra äter med dom 🙂 men så kmr ångesten och man vill bara sova bort resten av dagen om man känner dig mätt och tjock. Jag ser mig som betydligt större i spegeln än vad jag faktiskt är. Det är läskigt. Hör gärna av dig om du vill prata mer!

 • V skriver:

  Jag vet känslan. Du är inte ensam <3 vi kämpar på!!!

 • Sarah skriver:

  Åh va fint! Din Pappa verkar verkligen ”ta igen ” mycket tid med er.Underbar Pappa som förtjänar att få Veta det efter allt skit som skrevs om honom här i vårt inskränkta land:-))Så starkt att börja om !! Han är så himla begåvad.En person som verkar kunna allt !!( nästan).Men hans musik är bara helt underbar och maten smakade vi när vi var i Palma i maj och ja herre Gud!!Långt inlägg men jag tycker att han måste fan få upprättelse för han har gjort en resa som är beundradsvärd!!/Ninna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *