MORNING

Coat Zara // Shoes Adidas // Glasses RayBan 

Godmorgon! Vaknade riktigt utvilad, pigg och glad imorse. Sover så otroligt gott här nere, speciellt med Phillipe vid min sida. Sover ju annars jätte dåligt och vaknade nästan alltid 5 gånger under natten pågrund av mardrömmar eller mindre ångest attacker. Men här sover jag så skönt.

Ovan ser ni bilder ifrån i förrgår när vi åt fruskot och kollade julmarknaden nere i Portals. Var lite varmt klädd här, det var ju ändå 20 grader & strålande sol… Bilder ifrån det får ni se snart, lovar 🙂

Ska snart ta mig ut till matsalen och äta frukost med familjen och sedan får vi se vart dagen bär. Jag vill in till stan och kolla butiker men  de andra vill åka gokart vilket också låter riktigt najs. Ni får se sen här helt enkelt 🙂

Puss <3

5 reaktioner på “MORNING”

 • Moa skriver:

  Fina bilder!

  Ville bara säga att jag lyssnade på det avsnittet när du var med i Ofiltrerat, podcasten och berättade bl.a om din ätstörning och jag tycker du är otroligt stark och modig som vågar prata om det och berätta om det för det är det verkligen inte många som vågar. Hoppas verkligen att du känner dig bättre snart och att det här är något som en dag försvinner och aldrig kommer tillbaka igen, kram <3

 • Lovisa skriver:

  Jag upplever denna bloggportal som väldigt seg. Är det någon annan som upplever samma sak?
  Det tar flera minuter innan bilderna kommer upp.
  Jag har inte samma problem när jag loggar in på andra bloggar.
  Tröttsamt att vänta flera minuter innan bilderna kommer upp.
  Trist att det blir så för jag gillar denna bloggen.

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Jag ber om ursäkt för att det har varit så men jag har löst problemet nu 🙂 Varma kramar Bianca <3

 • Lovisa skriver:

  Ja nu har den blivit bra. Tack 🙂

 • Emma skriver:

  Du är en förebild ,verkligen världens vackraste. Hoppas du får en god jul. Skulle vart skönt å vara utomlands än i gråa svergie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *