PANCAKES BABY

What more could you ask for for breakfast?! 

Alltså det är galet vad vi äter här nere. Får inte på mig några av mina byxor haha… Det serveras stora smakliga frukostar varje morgon, ibland lunchen och sedan mega stora middagar… Inte riktigt en hälsosam resa direkt hehe. Men gott som FAN är det! Såhär ovan såg våran frukost ut igår, alltså dessa pannkakor!!!! SMASKENS!!

Blir en vända in till stan snart men vi ligger fortfarande i koma här hemma alla 8 pers som vi är efter morgonens frukost haha. Ordet lagom existerar inte liksom här 🙂

Btw, tror jag löst problemet bilderna. Så nu ska det inte ta så lång tid att lösa upp bilderna, JIPPII!!!

Hörs här snart. Puss!

13 reaktioner på “PANCAKES BABY”

 • ISA skriver:

  haha ordet ”smaskens”.. ;)) Men det ser jäääkligt gott ut. Ät och njut känner jag! kram

 • Rebecka skriver:

  Hej Bianca! Jag har tänkt på dig mycket nu när du berättat om din ätstörning! Jag tycker du år så stark som berättar och delar med dig av ditt liv! Det betyder iallafall jätte mycket för mig! Så tack!

  Jag vill att du släpper alla krav nu å verkligen njuter av god mat å mycket kärlek !! ❤️ Men det är lättare sagt än gjort! Men du är värd allt det bästa! Du har så fin insida och utsida, så vacker!

  Älskar eran familj, ni är jordnära, störtsköna, öppna, ärliga och så härliga!

  Jag ville mest skriva detta för att uppmuntra Dig och det finns bara en av dig å du behövs i den här världen , så följ ditt ❤️! Du räcker till precis som du är , just nu , just här! Det räcker att du finns, andas! Allt har sin tid! God jul kram Rebecka

 • Ella skriver:

  Hej,

  Brukar inte kommentera men måste få ur mig ändå att det alltid skrivs om att du är så mätt och att ni äter så mkt osv. Varje inlägg. Det känns dock väldigt fejk när man vet att du äter och sen går och spyr upp allt. Eller att du knappast äter så himla mkt för du är fortfarande smal. Du fokuserar väldigt mkt på mat hela tiden och att det känns som att du vill hävda dig att du äter osv..

 • Charlotte skriver:

  Jag tycker du blir mer o mer lik din far..

 • j u n i t j e j skriver:

  Så gott det ser ut!

 • Peter skriver:

  Bianca behöver inte på något sätt förklara sig inför dig som bloggläsare! Hennes liv och hennes blogg!! Så Ella backa! Ditt tyckande är ointressant!

  Bianca = ❤

 • Rebecka skriver:

  Jag håller med Peter! Jag önskar Dig en fin jul Bianca! Du är så fin på både ut å insida!!! Vi står bakom dig

 • Rebecka skriver:

  Jag håller med Peter! Jag önskar Dig en fin jul Bianca! Du är så fin på både ut å insida!!! Vi står bakom dig

 • Rebecka skriver:

  Jag håller med Peter! Ha en fin jul å njut! Du är så fin på både ut å insida

 • Rebecka skriver:

  Haha oj det blev visst 3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *