MICHAEL KORS

My little pink love 

Kommer ni ihåg för typ fleeera veckor sedan att jag visade att jag var inne på Michael Kors och gick hem med en väska?? Tagit mig några veckor men här är alltså den jag gick hem med <3 SÅ FIN! Jag har inte varit ett ryggsäck fan tills jag fann denna söta lilla pärla. Michael Kors är inget favvo märke för jag tycker inte deras väskor är så speciellt speciella, men man hitta något lite då och då. Och eftersom jag tycker det är väldigt bra priser där så blev det denna ryggsäck med en liten rosa boll på också 🙂

Hittat 2 väskor jag verkligen gillar här nere också som jag kanske slår till på idag… 🙂 Får väl se, eller så kanske jag önskar mig det i födelsedagspresent då jag fyller 21 om ca 2 veckor (!!)

Puss!

4 reaktioner på “MICHAEL KORS”

 • Malin skriver:

  Jag är ingen ryggsäckstjej men den väskan passar verkligen din stil så bra. Gillar rosa och päls så tycker väskan i sig är jättesnygg, bra köp:)

 • Ida hedlund skriver:

  Älskar ryggsäckar!!!

 • JUNITJEJ skriver:

  Vilken söt och fin ryggsäck!

 • Marie skriver:

  Hej Bianca jag har en fråga som jag hoppas på att du kan svara på, jag såg att du har en Make up stores smink pensel som heter Eyeshadow Angle # 704 var får jag tag på den för den finns inte på Make up stores butiker dom heter Brow Angle # 704 men jag vill verkligen ha tag på den du har so heter Eyeshadow Angle # 704 ?? snälla Bianca hoppas att du kan svara mig på den frågan, tack snälla grattis och god jul kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *