SUNSET LOVING

Cant get enough as I have mentioned many times before <3 

Godkväll kära vänner! Sitter just nu vid datorn och går igenom alla 100000 bilder jag har kvar att visa er medan resten av familjen ligger här framför mig i vardagsrummet och kollar film (kolla live ifrån min Snapchat @biancaingrosso1). Men känns skönt att få lite gjort med bloggen så jag kan sova med gott samvete 🙂

Kom nyss hem ifrån kanske bästa kvällen på hela semestern. Fika med Phillipe & Oliver på Cappucino i Portals innan vi drog på middag på kina restaurangen i Portals med alla grabbar i familjen för att sedan gå lite på söta marknaden här i Portals för att efter DET gå tillbaka till Cappuccino och avsluta kvällen med lite drinkar och mycket skratt! ÄLSKAR min familj <3<3

Ska strax joina gänget i soffan och förhoppningsvis somna där. Är det inte det bästa som finns att somna i soffan (!!!)

Godnatt älsklingar så syns vi HÄR imorgon <3

 

1 reaktion på “SUNSET LOVING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *