CHRISTMAS CELEBRATION

Dagen startade (såklaaart) med risgrynsgröt till frukost. Nyvaken som fasen satt jag och mös med familjen i min nya morgonrock ifrån Zara Home 🙂 HUR GOTT är inte risgrynsgröt btw!!!??

Det fanns gott om godis till alla 🙂

Efter Kalle Anka som vi självklart också kollade på så dukades bordet upp med JULMAAT! Visste ni btw att det är min morfars pappa som är rösten till den italienska kocken i Lady Och Lufsen?? Coolt va?! Så en gång per år får morfar höra hans pappa röst igen <3 Gos!!

Bordet dukat så fint!

Jag blev proppmätt på bara 1 portion, när fasen händer det på julafton haha?! Kan nog vara för att jag drack Cola Zero till… Kan inte äta när jag dricker läsk samtidigt! Magen bara SVÄLLER upp! Samma för er?!

Sen togs det en hel del familjebilder

<3

Älskar den här sista bilden!! Vi ser ju ut som en äkta italiensk familj <3

Vill ha julgran hemma året runt. Så vackert!

Underbar solnedgång. Såg ut som en väg för Jultomen haha 😉

Använd alltid dina bröder som stol för att få till en bra bild 😉

En super mysig jul! Hela dagen var fylld med skratt, långa samtal, musik, mat och avslappnat häng heeela dagen lång! Den slutade med att alla låg i soffan/golvet och kollade ”The Holiday” för att sedan laga nattpasta och alla vi var uppe till 03.30 på natten. Vi är ALLA nattugglor här och det är på natten allt händer här hemma i vår familj haha. Det är då alla diskussioner drar igång, alla blir som hungrigast och alla umgås som mest liksom. Och jag absolut älskar det!!

Känns iallafall underbart att få fira jul med pappa. Det var ett tag sen <3

Nu ska vi äta frukost och sedan packa för sen bär det av mot flygplatsen :(((((((((

Mer inlägg kommer under dagen. Puss!

4 reaktioner på “CHRISTMAS CELEBRATION”

 • Pernilla skriver:

  Hej Bianca! Vet att du skrev tidigare i år att du och familjen skulle åka till Mauritius och komma hem dagen innan julafton. Har du varit där eller blev det aldrig av? Min dator har lite svårt att samarbeta med din nya blogg 😉 då den mest står och tänker när jag försöker scrolla efter tidigare inlägg så jag kan inte finna detta men skulle vara kul o höra hur den resan var om ni kom iväg. Ska dit i Januari och vore kul med lite tips! 😀

  Ha det så bra

  Kram Pernilla

 • pilla skriver:

  Vilken mysig jul! Du är inte ensam, jag blir också jättemätt av läsk.

 • Birgitta S skriver:

  Åh vilken mysig jul och att du fick fira den med dina bröder och eran pappa i år inte alltid lätt att få till det när alla är på sitt håll och håller på med mycket och arbetar och står i.
  God fortsättning och tack för en fin blogg!

 • Cecilia skriver:

  Ville bara säja att jag är så glad över att du fått en jättemysig jul och är lycklig !

  Sen såg jag en kommentar ovan om att ngn hade lite problem med din blogg, för mig går det också långsamt att läsa och är som att den hänger upp sig, trodde det var min dator men kanske inte om fler har problem. Missförstå inte, menar inget illa, det är ju isåfall inte ditt fel.

  Ha det fortsatt gott ! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *