GET WEIRD

Kan aldrig vara helt seriöst när folk tar bilder på mig….

Alltså om det är något jag fortfarande har svårt för så är det att vara fullt seriös när folk tar bilder på mig. Har ju förbättrats rejält dock sen förra året. Nu känner ju jag mig mer bekväm framför kameran meeeeen kan ju inte posa lika snyggt som Angelica Blick liksom. Hon är ju fan gudinna den bruden! Störtskön är hon också!

Nu var ju det här dock inte en photoshoot haha men men, ni fattar!

Nu sitter vi på flygplatsen och ska snart boarda planet. Flygrädd som jag är så börjar nerverna kicka in nu. Men får väl lugna mig vid Phillipes axel och försöka sova mig genom flygresan. Och förhoppningsvis går allt som det ska 🙂

Kisses <3

2 reaktioner på “GET WEIRD”

 • Maria skriver:

  Var är jackan ifrån?

 • Marie skriver:

  Jag har följt dig ganska länge 🙂

  Har bara en fråga och fundering,
  Du skrev att du är flygrädd, hur det kom sig att du blev flygrädd ? ( berätta gärna, PS jag är också lite flygrädd trots jag har åkt många gånger med flyget sen dess jag var 7 år gammal. Jag minns inte exakt hur & när jag fick flygrädd. ) du är inte ensam om det, det finns tusentals som är flygrädda också,

  Det ska blir bra resa det ska se du ! 🙂

  Många krammar på dig tjejen !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *