YUMMIE MORNINGS

Some breakfast pics from Palma 

Måndag idag hörni! Känns faktiskt riktigt skönt med en ny vecka för om 2 dagar fyller jag år!! JIPPII!! Fyller ju år med min storebror Oliver och vi har inte planerat för fem öre vad vi vill göra på våran födelsedag än…. kanske får sätta oss ner idag och planera in något 🙂

I brist på att min dator verkar må SÄMST eftersom att jag inte kan uppdatera några bilder till min blogg så får ni här lite gamla frukost bilder ifrån vår resa i Palma. Satan va goda frukostar vi åt där alltså!!

Just nu sitter jag sjuk hemma med Phillipe som står och lagar seeen frukost åt mig! Vi båda är sjuka så sover ut så länge vi kan. Vill ju bli frisk till min födelsedag 🙂

Hörs senare hörni, när jag förhoppningsvis löst detta dator problem. PUSS <3

 

58 reaktioner på “YUMMIE MORNINGS”

 • helvete, inte dum frukost alltså! Jag skulle kunna åta ihjäl mig på det där!

 • Sazzi skriver:

  Varför är du arg på din mamma? :/

 • Tyra skriver:

  Vad är det som har hänt med din mamma egentligen väldigt skumt att ni inte träffat henne efter en lång resa plus att hon fyllt år.

 • ISA skriver:

  din mat alltså.. så gött <3 men vadå förresten, fyller du och din bror samma dag!? haha vilken slump!

 • P skriver:

  Du lyckas ganska bra med dina antydningar att du är ovän med din mamma. Inte för att jag vet vad som hänt, har inte med det att göra heller, men du kanske ska tänka på att hon faktiskt är din mamma, och att ni är offentliga. Du kan blogga utan att skicka dolda budskap till henne…vissa skulle kalla det mobbing. Inte så snällt. Och väldigt barnsligt.

 • IDA skriver:

  P: Men lat Bianca vara, pinsamt hur du klagar pa nagot som ingen annan har markt eller brytt sig om da vi har vara egna liv att ta hand om. Till dig Bianca: skriv precis vad du vill. Det har ar DIN blogg och tyvarr sa innebar det nattroll. Ignorera dem och ha en god fortsattning! X IDA

 • stina skriver:

  Med dina svängningar i humöret kan man börja fundera hur vi kan hjälpa. Ångest ,svårt att sova, bullemi,relationsproblem mm, handlingsplan?..
  Födelsedag
  Som vuxen tror jag att dom flesta får planera och bjuda in till fest när man fyller år.
  Det är kul när gästerna har kul.

  Inom mig är det läkande att göra andra gott.
  Sköt om dig..

 • mathilda skriver:

  hej det hade varit sååå kul om du skrivit mer saker om dig och Phillipe :D.
  Hoppas att allt är bra med dig förövrigt, du är verkligen en ritkigt fin tjej som
  förtjänar så mycket. Du är så grymt fin Bianca <3

 • Eva skriver:

  Vad har du för problem med datorn? Kan du beskriva lite mer så kanske min make kan hjälpa dig också.
  Grattis i förskott btw

 • Malin skriver:

  Bortskämda unge! Gör lite nytta i ditt liv istället för att bara glida runt och låta andra ta hand om dig. Din mamma beundrar jag verkligen. En hårt arbetande kvinna som är företagsam och driftig och som roddat hus, barn och ekonomi på egen hand. Är det 21 eller 11 du fyller??

 • Ullis skriver:

  Såå sant det du skriver Malin! Lätt att gnälla på sin mamma som roddat allt själv under åren. Men pappan som drog utomlands o sket i allt den höjer man till skyarna! Nä, dax att växa upp nu!!

 • Lotta skriver:

  Håller med ovanstående! Vet inte vad din mamma gjort mot dig!? Förhoppningsvis satt ner foten och sagt ifrån! Om du nu trivs sååååå bra och mår sååååå bra när du är med din pappa och hans familj varför flyttar du inte dit? Kunde väl jobba på hans restaurang? Nä känns så tillgjort det du håller på med och hoppas att dina bröder är mognare och tar hand om sin mamma. Som hon har kämpat för att försörja Sin familj det är många som hade gett upp för länge sedan. Jag hoppas för Er skull att det löser sig så småningom för en dag kan det vara för sent och det kan gå snabbare än man tror! Ta hand om Er!

 • Ewa skriver:

  Vad var det dom hände egentligen med Mauritzius resan? Att den inte blev av för din del och inte för dina syskon heller? Var det pga dig? Du var ju så lycklig att få åka till Mauritzius och din mamma var så lycklig över att ha bokat en villa för alla er etc. Jag har naturligtvis ingenting med detta att göra men mitt tips är att du tar tag i dina personliga problem innan dina familjerelationer är totalt havererade. Är det din mamma du skyller på? Din mamma är en fantastisk driftig kvinna som säkert bara vill dig väl – som någon annan sade hon är din mamma!!

 • Charlotte skriver:

  Ni som skriver om Bianca o Pernilla verkar inte riktigt kloka.

 • nilla skriver:

  Jag hoppas att du är stark nog att sortera bland kommentarerna och ta till dig det som betyder något på riktigt. Risken med att skriva så öppet och personligt som du gör är att man lätt blir påhoppad om en det ena än det andra. Du öppnar dig och skriver väldig ärligt många gånger, för att sedan skriva i koder och låta oss mer läsa lite mellan raderna, tror det är det som skapar frågor. Självklart är du ingen bortskämd unge som bara glider runt, tror du såklart får arbeta hårt för allt även om det aldrig syns här på bloggen. Du verkar vara en otroligt varm och go tjej med ett stort hjärta. Det lyser igenom att du vill ha en stor familj och en dag få leva din dröm med musik och hus, ungar och hundar och en kärleksfull man 😉 klart du kommer få det. Ha en fin nyårsafton och var rädd om dig. Kram från mig till dig <3

 • Pernilla skriver:

  Jag känner inte familjen personligen, utan har bara den bilden och vinklingen som bloggarna ger, och jag skulle heller aldrig antyda något som jag inte har en aning om.
  Tack för mig!

 • eviga skriver:

  Du är godhjärtad Bianca precis som din mamma! I stridens hetta kan allt sägas. Ingen kan nog göra en så arg o upprörd som föräldrar o barn! Det finns bara en sak att göra efter hårda ord och det är att resa sig, putsa av smutsen och be om förlåtelse och själv förlåta! Du kanske inte inser det nu men kanske själv som mamma om några år att mamman man skällt på egentligen är den som gett mig livet och den som försörjt mig o visat mig kärleksfull omsorg när ingen annan fanns! Nu är det payback time för att visa sin mamma samma omsorg o ansvarstagande som hon visade sina barn! Bär med stolthet hennes efternamn som en kärleksgest till henne! Återigen, du är en varm och fin person och jag önskar ni försonas! Ens mamma är ens MOR för alltid!

 • Helena skriver:

  Håller med er Malin och Ullis! Lätt att spela lättkränkt och offer när man aldrig gör ett vettigt handtag. Tycker Bianca kan komma igen med sitt gnäll mot sin mamma när hon själv vet vad det innebär att vara ansvarsfull och VUXEN. Skrämmande att en sån som hon är förebild för så många unga tjejer.

  • Veronica skriver:

   Men snälla Helena, Malin och Ullis. Nu får ni väl lugna ner lite!! För det första vet vi inte mer än det vi ser i bloggen/bloggarna, vi har inte hela bilden. It takes two to tango. Man kan inte bråka med sig själv. Om vi nu ska ponera att det ni skriver är sant så tycker jag att vi ska låta Pernilla och Bianca och resten av familjen reda ut detta själva utan att vi lägger oss i. Och för eran information så har Bianca, vad jag förstått, jobbat i sin mammas båda butiker och även på någon bar på onsdagskvällar.
   Bianca, jag hoppas att min kommentar inte var sårande på något sätt, det var inte meningen i så fall. Jag gillar alla fina individer i hela din fina familj 🙂

 • Therese skriver:

  Tycker du är grym!! Såå bra att du har en god relation med din pappa. Till er andra nät troll

 • Efva skriver:

  Kan hålla med om att Pernilla är en hårt arbetande kvinna och det är ju hon som faktiskt möjliggör att du kan leva ett glamouröst liv och endast jobba nån dag när lusten faller på. En sån mamma skulle jag tacka min skapare för. Samtidigt kan jag tycka att hon kanske gör dig en björntjänst genom att skämma bort dig. Du är ju vuxen och borde göra nåt av ditt liv. Tyvärr får ju ingen av oss behålla våra föräldrar i all evighet och den dan är det viktigt att man kan stå på egna ben.

  • Anna B skriver:

   *vad få dig rätten att skriva så till en person som du ALDRIG ha träffat och du ”Efva” så tror jag KNAPPAST att du skulle våg säga så till bianca in IRL!!*

 • Eva skriver:

  Pernilla skriver ju av naturliga orsaker inte om de har problem i familjen men så klart är inte allt så toppen från morgon till kväll 24/7 de borde alla fatta de är en familj som alla andra. De har motgångar de med. Bianca ta inte illa upp men de jag menar att även ni som är kända har sina dalar men alla hyllar Pernilla de flesta som läser hennes blogg vet några få % om henne ju. De som läser Pernillas blogg läser ju bara bra saker inte konstigt men de betyder ju inte att det finns annat medJag och alla andra här vet ju inte om de handlar om din mamma för den delen. Jag tycker oxå att hon är fin och trevlig på bloggen, men en blogg är en liten del av en människa. Sköt
  om dig vackra fina du. Hoppas du inte blir arg eller ledsen för de jag skrivit. Kram

 • Lena skriver:

  Jag fattar ingenting, var står det att dom är ovänner?

 • Berit skriver:

  Men kära Bianca vad är det som händer i din familj??!! Är det du spm ligger bakom det hela o dessutom vänta dina syskon mot din mamma? Det var ju meningen att ni alla skulle åka till Mauritius o jag vet att både du och din mamma såg fram emot det!! Om det är spm jag tror så skärp dig o ta tag i dina problem – det är aldeles för enkelt att skylla på någon annan! Vill inte göra dig ledsen men du har bara em familj och en mamma! Kram!!!

 • Anna B skriver:

  *vem / vilka i helvete har sagt att de är pernilla som käris älskade bianca menar och du ”Malin” hur kan du ens sitta bakom en dataskärm å kalla bianca för ”Bortskämd Unge” när du INTE ens vet hälften av SANNINGEN!!!!*

 • Maria skriver:

  Bianca…om jag inte har fel för mej så fyller du o Oliver år idag!!! Stort grattis till er båda o ha en mysig dag!!

 • JUNITJEJ skriver:

  Ett stort GRATTIS på din födelsedag!

 • Sarah skriver:

  Grattis fina Bianca på din födelsedag, hoppas att detta året blir början på ett nytt fräscht start för dig och att alla dina önskningar går i uppfyllelse! Kram

 • JuliaRo skriver:

  GRATTIS FINASTE BIANCA PÅ FÖDELSEDAGEN ❤️❤️❤️
  Kram från Julia ❤️❤️❤️

 • Åsa skriver:

  SUCK!

  Tänk att SÅ många vet SÅ mycket om SÅ lite! Skäms alla ni som dömer utan att ha en aning om varesig Bianca, hennes pappa eller mamma. Bianca har varit hos oss dom senaste två veckorna hör i Palma och jag kan berätta att denna underbara tjej jobbar SJUKT mkt med bloggen för att just DU ska få läsa om hennes liv. Har ni en aning om hur mycket kärlek, energi, planering och tid det ligger bakom varenda bild och inlägg. Hon ger er en bit av sitt liv, sin vardag. Men det betyder ju inte att ni äger henne! Ellerhur! Hon måste väl ändå få välja VAD hon vill dela med sig och det finns självklart ett liv utanför bloggen. Bianca tjänar egna pengar på olika jobb och hon gör det jäkligt bra. Är oerhört generös och bjuder hit och dit för att hon vill och kan!

  Så please! Om ni bildar era ”sanningar” efter bloggen så bör ni nog tänka om!
  Puss på dig fina Bianca ❤️

  • JuliaRo skriver:

   Bra skivit Åsa❤️
   Bara för man är offentlig har inte rätt att kränka någon människa!
   Bianca har försökt förklara och försvara sig många gånger här på bloggen.
   Förklara allt hon gör och allt hon jobbar, kämpar osv.
   Jag tycker hon är en underbar tjej och hon ska inte behöva ta skit av nån människa som inte går i hennes skor!
   All kärlek till er, Bianca och Pernillas familj❤️❤️❤️
   Följer både Pernillas och Bisncas blogg.
   Räta på dig tjejen!
   Du gör så gott du kan!
   Skit i vad folk säger om dig som inte är sant!
   Du vet vem du är och vad du gör!
   Med kärlek från Julia ❤️❤️❤️
   Jag har fått så mycket skit från folk hela mitt liv för den jag är och vad jag gör och vad jag står för i livet!
   Men det är jag som vet sanningen och den kan ingen ta ifrån oss Bianca och dom vi ÄR!
   Kram!!!
   ❤️❤️❤️

 • Nillah skriver:

  Jättefint skriver Åsa, självklart har ingen rätt att döma någon utifrån en blogg. Däremot vet jag sen jag bloggade själv, att det är väldigt lätt att folk får en bild av mig som skriver utifrån bilder och hur pass öppen man är om sig själv och sitt liv. Bianca skriver otroligt fint och delar med sig av sitt liv, både av det som är jobbigt och sånt som är bra. Men jag tror att det är just när man skriver väldigt öppet, sedan skriver i koder och sedan ingenting alls, som det uppstår frågor hos de som läser. En blogg är lite som en dagbok, men när man skriver den offentligt får man alltid räkna med att folk har åsikter och frågor, funderingar eller kritik. Jag beundrar Bianca otroligt mycket, hon verkar vara en otroligt fin tjej som jobbar hårt för att hitta sin plats i livet. Jag är 48 år och vet fortfarande inte riktigt vad jag vill bli när jag blir stor 🙂 All lycka till dig Bianca, fortsätt vara dig själv och var rädd om dig och din familj Kram och Gott Nytt 2016 <3

 • Anna skriver:

  Att Bianca tjänar egna pengar vet vi med tanke på hur mycket hon shoppar. Men det som irriterar folk är väl att hon samtidigt bott kvar hemma utan att betala en krona! Alla vet ju att hennes mamma ensam har försörjt och tagit hand om barnen i alla år, så hade det varit min mamma hade jag inget hellre velat än att ge tillbaka när jag väl började tjäna egna pengar.

  • maria skriver:

   Samtidigt har ju bianca hjälpt till mkt hemma när Pernilla är iväg på teatern. Vad jag förstår det som passar hon ofta lillebror, städar osv. Nu har dom kanske gjort en deal att hjälper hon till hemma behöver hon inte betala något. Pernilla klarar sig nog bra ändå utan hennes pengar. Varje familj gör väl som dom själva vill. Hur orkar man reta upp sig så mkt på andra människors liv?

 • Malin skriver:

  Detta ”hårda jobb” med bloggen visar sig ju inte direkt här, när det ofta går flera dagar mellan inläggen. Jag har vänner som hobbybloggar och uppdaterar betydligt oftare utan att göra en stor grej av det, utan att kalla det ”jobb” och samtidigt som de har ett riktigt jobb eller är föräldralediga. Så less på detta offersnack. Bianca är priviligerad som kan tjäna pengar på sin blogg, jobba lite här och där som hon själv vill och resa lite som hon vill. Just därför borde hon sluta spela martyr och börja bete sig vuxet. Det är inte ett dugg synd om henne.

  • Linda skriver:

   Japp. Och hon är ju så himla smidig när det gäller familjens konflikter att inte dela det med allmänheten, hahaha. Får en känsla av att flickan är väldigt omogen.

 • P skriver:

  Tycker att Bianca verkar vara en fin tjej på många sätt, men det är ändå synd att hon inte kan vara lite smidigare när det gäller familjens konflikter. Alla familjer har sina problem, såklart, men Bianca skulle kunna vara mycket mer professionell och blogga mer diskret. Varken Pernilla, Oliver eller Benjamin har antytt i sociala medier att det finns problem, men Bianca har på ett väldigt manipulativt sätt vinklat bloggen och instagram så att man förstår att hon och Pernilla är ovänner. Det är ingen som vet vad som hänt, kanske ha Bianca all anledning att vara upprör, vad vet vi, men det är trots allt något mellan henne och sin mamma. Det är bara fult att gå ut i media och smutskasta de som står en närmast. Både på bloggen och i poddradio. Jag menar, om Bianca har haft en sådan förfärlig uppväxt borde hon väl passa på att göra sig mer självständig. Särskilt som hennes styvmor intygar att hon jobbar så hårt som hon säger, då finns det väl alla anledning att flytta hemifrån även om man får gå ner lite i standard.

  • Gabriella skriver:

   Håller helt med! Mycket snyftinlägg och insinuationer om att det är så jobbigt hemma och att hon blir så nedtryckt. Oavsett vad anledningen är känns det extremt omoget och manipulativt av Bianca att bete sig på detta sätt. Men som flera har sagt, lätt att kasta skit på den som är närmast och förmodligen har slitit väldigt hårt under åren. Och sen gråta ut hos den andre som bara lämnade allt.

   • Issa skriver:

    Håll käften nu din patetiska sorgliga människa. Sluta lägga dig i andras liv nån gång och skaffa dig ett eget. Bitterfitta

    • Olle skriver:

     kan du inte skriva en dikt, du som har så fint språk.
     Bitterfitta vad är det?

     Låt oss liksom svalorna
     bygga oss ett bo
     samla skit i ladorna
     där vi har ett Zoo.

    • P skriver:

     Stackars dig, Issa, som är så otrevlig…

    • Gabriella skriver:

     Lilla Issa, med ditt språk och beteende är du den sista som ska tala om för andra hur dem beter sig. Väx upp och lär dig använda ett vårdat språk så kan du återkomma sen. Ha det fint!

 • Lu skriver:

  Men nu får ni väll lägga av!!
  Man märker att alla dessa nätt-trollen kommer ifrån Pernillas blogg,ni tror ni vet ALLT om Bianca och hennes liv.. Men vem ger er rätten att döma det??
  Ni är några sorgsna kvinnor i 45 års åldern. Väx upp för fan!!
  Ni gör så att vi som vill läsa om Bianca inte får,det är ju inte konstigt att hon inte har uppdaterat efter era komentaret!! Sköt era egna liv istället för att döma andras!!!

 • K skriver:

  Men nu får väll ni Nätt-troll lägga av!!! Vem ger er rätten att döma Biancas liv?! Man märker värkligen att ni som kommentera är från Pernillas blogg …Ni är några sorgsna kvinnor i 45 års åldern som inte har något liv så ni måste kommentera andras.Lägg av nu’,de är ju inte konstigt att Bianca inte vill uppdatera efter era kommentarer!! Sköt era liv istället för att skriva elaka kommentarer till dena underbara tjej!!!

 • Eva skriver:

  GOTT NYTT ÅR hoppas det blir riktigt bra 🙂

 • Charlotte skriver:

  Ponera att Bianca går ut med nåt riktigt sorgligt här på bloggen, vad ska alla ni idioter säga då som skrivit det mest sjuka här inne?? Säga förlåt eller? Blir riktigt förbannad på att människor kan va så korta i roten!! Men förmodar och antar att ni är tonåringar o att hjärnan är på tillväxt. Egentligen skulle jag inte skriva allt de här för det spär väl på alla okänsliga människor att fortsätta kasta skit men kunde inte låta bli. Läs o begrunda INNAN fingrarna hamnar på tangenterna! Gott nytt år Bianca! Kram!

 • Charlotte skriver:

  Gott nytt år PP dig oxå Anna B:)) vill även passa på o säg att jag diskriminerar inte ALLA tonåringar såklart. Hej hej!

 • Annika skriver:

  En jättestor kram till dig, Bianca! Gott Nytt År! ✨

 • Therese skriver:

  Gott Nytt År fina Bianca!! Tycker du är en grym tjej.

 • Anna B skriver:

  *gott nytt år på dig fina bianca!! ♡ ♡*

 • Catten skriver:

  Är man en i alla fall delvis offentlig person så får man nog räkna med att det blir spekulationer om man gör ”märkliga” saker.
  Det var tänkt att alla barnen skulle åkt med till Mauritius. Pernilla hade köpt biljetter. Kort innan avresa blir det istället Mallorca. Mormor och morfar får i all hast åka upp från Nerja för att inte Pernilla och Theo ska behöva åka endast dem till Mauritius.
  Är det märkligt om bloggläsare och andra börjar ”spekulera”?

  Detta med att det skulle vara ett HÅRT jobb med att blogga. Ursäkta, jag blir lite full i skratt:)

  Hårt jobb är att jobba som sjuksköterska, lärare, städerska, byggnadsarbetare- listan kan göras lång. Men att blogga?

  Det är på tiden att börja betala hemma förresten. Inte klokt att Pernilla ska behöva betala för vuxna barn som har arbete.

 • Catten skriver:

  Hårt jobb med att driva denna blogg?

  Hur många timmar/ vecka tar det i anspråk?

  • Veronica skriver:

   Det kanske är en bra ide att sätta sig ini saker och ting först innan man anklagar nån (i detta fallet Bianca) för något. Eller hur??

 • Sophia skriver:

  Bianca det gör mej så ledsen att läsa kommenterande ovan! Man mörker hur lite koll folk faktiskt har när det kommer till bloggaryrket, man förstår inte hur mycket tid det faktiskt tar!
  Jag känner inte dej men Jag tycker du verkar vara en så fin tjej och dessa kommentarer folk skriver går bara att beskriva med ett enda ord! Avundsjuka! Du är iaf tillräckligt intressant så att dom tar så tid att gå in här och läsa! Och du, det går att bli kvitt elaka kommentarer! Man måste bara bestämma sig för att dom inte berör en längre! Förstå att folk avundas dig och inspireras av dej, annars hade du inte varit den ikon för unga tjejer som du är idag.
  Kram på dej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *