HELLO 2016

 

Hej hörni och GOTT NYTT ÅR PÅ ER <3

Anledningen till min frånvaro här på bloggen är för att jag inte mått så bra på senaste + att jag inte kunnat föra över 1 enda bild till bloggen på dagar men NU är det löst då jag fixat problemet med min dator som blev överfylld.

Så nu är jag tillbaka som vanligt! Men jag måste säga att det har varit skönt med att försvinna ifrån lite negativa kommenterar som spekulerar kring kommentarsfältet nu. Kommer väl aldrig riktigt ”lära mig” att ta emot elaka kommentar, men så får det vara. Väljer att läsa ni som skriver fint och stöttat mig istället <3

Och till er som skriver elakt. Ni känner inte mig, ni vet egentligen inte så mycket om mitt liv, annat än vad jag väljer att skriva här på bloggen. Några bilder och några få ord ur min vardag är inte hela mitt liv. Så tänk er för innan ni sparkar på någon som redan ligger ner.

All kärlek, Bianca <3

28 reaktioner på “HELLO 2016”

 • Helena skriver:

  All kärlek till dig Bianca! Ta hand om dig och jag hoppas du får ett superbra år <3 Kram!!

 • Marie k skriver:

  Gott nytt år Bianca. Håller med om att de som inte kan säga något snällt, borde vara tysta. Önskar dig och dina nära allt gott för framtiden.

 • Michaela skriver:

  Dukningen på nyårsmiddagen som ni var på var helt magisk. Var tvungen att göra print screens på Snap. Ursäkta för det! 🙂

 • Petra skriver:

  Ja det är märkligt hur några få beter sig. Klok du är som kan sålla bort!!! Kram till dig

 • Nelly (nr 2) skriver:

  Jag önskar dig ett fantastiskt 2016 – utan missunnsamheter och avundsjuka.
  Du har länge lovat att du skall göra en video om din sminkning – väntar på denna”

  //nelly

 • Alexandra skriver:

  Jobbigt att läsa de elaka kommentarer men kom ihåg att det de gör är för att få dig må dåligt. Det enda du kan göra – LE ÅT ALLA SOM SPENDERAR SINA DYRBARA TIDER ATT SKRIVA ELAKA SAKER TILL DIG men förlorar de fina stunderna för sig själva. Älska läsare som läser din blogg liksom jag – du har en fin själ som förtjänar höra bra saker från oss! 🙂
  Gott nytt år på dig!
  Kraaam

 • Eva skriver:

  Så sant! Fint foto men du kan väl aldrig bli dålig haha 🙂

 • sara skriver:

  Bästa sättet att slippa elaka kommentarer och spekulationer är väl att inte göra oklara antydningar på sin blogg.?

  • greta skriver:

   Håller fullständigt med dej Sara. Som man bäddar får man ligga

  • Veronica skriver:

   Ok och man är _absolut tvungen_ att skriva elaka kommentarer och att spekulera på någon annans blogg då eller?? Man kan inte vara vuxen nog att låta bli att vräka ur sig elakheter oavsett vad bloggaren skriver om?? Kan man inte vara vuxen nog att låta bloggaren känna den tryggheten med sina läsare att h*n (i detta fallet Bianca) kan dela med sig av det mesta av sina innersta tankar?? Jag förstår faktiskt inte att det ska vara så svårt. Kan väl vara bra att fundera på om man verkligen skulle kunna säga samma sak som man skriver om man stod öga mot öga med Bianca.

   • Annika skriver:

    Tyvärr verkar det som att det är mycket lättare att vara elak än att vara snäll…vilket jag omöjligt kan förstå. Tycker verkligen synd om människor som måste sitta bakom en datorskärm och vara elaka och såra människor,jag undrar vad dem får ut av det?!

 • Catten skriver:

  Jag tänker som du Sara.

  Sedan tänker jag också att en del personer som läser bloggen och kommenterar känner också personerna privat. En del ”vet” saker.

  • Issa skriver:

   Om det är folk som känner dem privat och vet privata saker så tror jag verkligen inte att dem skriver ut det här. Tänk lite människa. Dem som lägger sig i biancas liv och skriver skit här är bara bittra människor utan liv som tror att dem vet mer än den gör.

 • Elisa skriver:

  Jag hade helt missat kommentarerna på ditt förra inlägg. Jag har loggat in här då och då för att se om du publicerat ett nytt inlägg.

  Jag läste nu typ 1-2 av de kommentarer du fått på det förra inlägget jag mådde dåligt av det så jag scrolla förbi alla o sket i att läsa dem resterande.

  Vem orkar bli påverkad av bittra människors negativa energi?
  Det är helt klart människor som är olyckliga i sitt liv som väljer att lägga sig i andras liv.
  Vad angår ditt liv dem?

  Du har ett privatliv som oss alla andra.
  Att de kräver att du ska delge ALLT som händer i ditt liv är absurt.

  Vi alla har våra upp- och nedgångar i livet. Ingens liv är felfritt.
  Vi ALLA har våra brister.
  Att klanka ner på dig att du är si och så är dubbelmoral.
  Tro mig dessa människor som trycker ner dig mår inte bra i sina liv.
  De måste ha någon att ta ut sin ilska på och tyvärr har du blivit måltavla i många puckons liv.

  Blunda för det de skriver och ta inte åt dig av det de skriver.
  Dessa bittra människor mår inte bra.

 • greta skriver:

  Håller med dej Sara. Som man bäddar får man ligga.

 • Emelie skriver:

  Gott nytt år! 😀

 • Mia skriver:

  Gott nytt år Bianca!
  Nu ska jag inte vara elak,jag gillar dig,du verkar vara en fin tjej.
  Samtidigt måste du förstå att du får en del reaktioner,då du emellanåt har varit lite snabb att skriva vissa inlägg och kommentarer,Du har en stor blogg,din mammas är ännu större och ni båda är en del av en av Sveriges största kändisfamiljer.Då måste man tänka till lite,innan man skriver vissa saker.Då får du räkna med en del kommentarer och även att veckopressen kommer börja spekulera.Jag har ingen aning om vad det gäller,inte intresserad av det,men för din egen och hela din familjs skull,se upp med vad du lägger upp.Problem finns i alla familjer,men jag är säker på att alla dina familjemedlemmar älskar dig trots allt.Alla kan vi göra fel,men störst av allt är kärleken

  • Anna B skriver:

   *men snäll älskade ”Mia” så du tycker att de är helt OK att människor få skriva VAD SOM HELST bara ute efter att såra??*

   • Mia skriver:

    Nej,det tycker jag absolut inte!!!Jag kanske inte uttryckte mig tydligt.Det jag menade var att Bianca kanske skulle tänka till lite innan hon postade vissa inlägg.Nättroll finns alltid,ingen som har en blogg,eller är offentlig slipper tyvärr inte undan det. Bianca,du är en bra tjej och har en jättebra blogg.Lycka till med allt du företar dig 2016

 • Majsan skriver:

  Gott Nytt år fina Bianca!! Slutar aldrig förundras över hur vacker du är <3

 • Jennifer skriver:

  Gott nytt år! 🙂

 • Frida skriver:

  Gott nytt år Bianca! The best is yet to come!
  Lyssnade på podcasten ofiltrerad där du var med, tack för det du valde att dela med dig av. Kom ihåg att du är bra precis som du är! Kram

 • Erika skriver:

  Bianca! Du verkar vara en fin tjej! Hoppas du får ett bra 2016. Blir dock väldigt förvånad och nästan lite illamående när jag läser din kommentarer. Vilka, förlåt, sjuka människor det finns? Det verkar också vara en lite äldre generation.. Och dom som hela tiden klagar på vår generation, att vi inte gör si eller så. Vilka tanter och vilka jävla nättroll!! Usch fy och blä!

 • Madde skriver:

  Hej kära, vackra Bianca!
  Gott nytt år!

  Jag blir riktigt trött på alla som håller på mot dig i kommentarsfältet. Detta är DIN blogg och du skriver vad DU vill. En blogg ska vara personlig, om du ska akta dig för vad du skriver så är inte bloggen personlig längre, då är det inte dina ord fullt ut. Den som verkligen vill följa din blogg vill läsa om dig personligen.
  Du ska inte akta för vad du skriver. Dessutom tycker jag om att du skriver när du är ledsen eller arg, för livet är inte perfekt. Alla mår dåligt någon gång och man borde inte vara tvungen att hålla det inne.
  Naturligtvis kommer idioter som inte har något liv kommentera ditt, men det är för att ditt är mer intressant är deras.

  Du är fantastisk och en jättetrevlig tjej. Det syns genom datorskärm och allt.

  <3

 • Pernilla skriver:

  Gott Nytt År vill jag börja med att säga! 🙂 Som alltid, vilka underbara bilder, lite extra härligt att titta på en snögråig dag som denna! Sen tänkte jag på detta med alla idiotiska kommentarer du fått ta emot, jag var på en föreläsning en gång med Kay Pollak. Den visade sig vara jäkligt intressant och lärorik trots att jag var väldigt suspekt till en början. Det handlade i alla fall om lycka, vad lycka är. Och att känna harmoni. Summa summarum var i alla fall att är man tillfreds med sig själv så har man ingen anledning, vill inte prata illa, skriva illa om andra…för det finns ingen anledning…eftersom man själv mår bra. Trivs man inte med sig själv däremot så är det väldigt lätt att baktala andra, försöka trycka ner andra bara för att det känns lite bättre för en själv då. Så tänk på det när du läser elaka kommentarer, dessa människor är helt enkelt inte tillfreds med sig själva. De mår dåligt av någon anledning och känner en avundsjuka. Och säkert inte ens mot dig specifikt utan mot alla som verkar ha det lite bättre än dem själva men det är ju som bekant alltid lite lättare att hacka på någon när man sitter gömd bakom en datorskärm. Så Bästa finaste Bianca, skit i dessa människor. Du är en stark och fin tjej och det vet du! Kramar Pernilla

 • malin skriver:

  Gott nytt år Bianca 🙂
  Skit i alla elaka komentarer slösa inte bort din tid på sånt du är en toppen tjej 🙂
  Jag har saknat din frånvaro!
  Kram

 • Anna skriver:

  Kram till dig, fina du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *