PALMA INSTAGRAM @BIANCAINGROSSO

Några av mina bilder på Instagram under Palma resan. Ni följer väl mig där?? @biancaingrosso heter jag där iallafall 🙂

Tänk att man kan få ett sånt fint flöde bara av att vara utomlands haha. Tycker det är så fint att ha ett fint flöde på Instagram. Och som den perfektionisten jag är så kan jag bli fruktansvärt frustrerad om den ser ful ut haha! Jag hör själv hur det låter…haha!

Hade gärna åkt tillbaka till Palma, tycker verkligen att det är SÅ trist i Sverige på vintern, inte bara jag som tycker det kan jag tänka mig??

Men snart blir det roliga tider, snart mycket snart… <3

10 reaktioner på “PALMA INSTAGRAM @BIANCAINGROSSO”

 • Anna B skriver:

  *sååååå fina bilder!! ♡ ♡*

 • Vendela skriver:

  Älskar din blogg! Helt fantastiska bilder på instagram, skönt för andra perfektionerister att få se ett sammanhängande flöde haha 😉

 • Maria skriver:

  Åh vilka fina foton!!! Det kanske är fotograf du ska bli! Du har den rätta känslan när du fotar!! Lycka till, oavsett vad du vill ägna dej åt!! Kan du tipsa om bra mascara som sitter hela dan och inte är så ”kletig”… Och ett diskret läppglans…. Kram!!!!

 • Elvira skriver:

  Riktigt snyggt flöde, väldigt inspirerande!

 • maria skriver:

  Lets dance kanske?? Om det nu kommer en säsong till i vår?

 • ISA skriver:

  så härliga bilder, drömmer sig bort med dem. Förövrigt så är det SJUKT att läsa kommentarerna till dina inlägg. 40 taggare som sitter och hackar på en 20-åring. Vad är det för beteende? Sök terapi för tusan! inte du alltså, dem 😉

  • Charlotte skriver:

   Hej! Jag har läst några ggr om att det är som du skriver folk som är över 40 år och tydligen inte så snälla här på bloggen. Själv är jag 45 år och följer Pernillas blogg men kollar då o då även Biancas:) Hur vet man att det är SK 40 taggare som skriver?? Mvh Charlotte!

   • Lisa skriver:

    Det är ISA B-d som är bloggpolis på denna och många andra bloggar. Åldersrasist också. Alla bloggare får ju betalt efter klick, så det kan generera mycket mindre pengar för bloggarna pga det.

    • ISA skriver:

     bloggpolis? du känner inte att du överdrev lite nu kanske? 🙂 det här är första gången jag ens lägger mig i en ”kommentarsdiskussion”, men okej..

     Det jag baserade mitt ålders-uttalande på var att det verkar som de allra flesta som skriver hårda ord här är sådana som även läser Pernilla’s blogg och jag är rätt övertygad om att majoriteten av hennes läsare inte är tonåringar så att säga.

    • Issa skriver:

     Alla bloggare får inte betalt efter klick utan efter vilka samarbeten dem väljer att igå osv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *