A DAY IN THE CITY

A day in Palma <3

Glad lördag på er! SVINKALLT ute idag! Herregud alltså! Och då har jag ändå på mig fodrade skinnbyxor, stor stickad tröja och varm jacka, vantar & halsduk…!! Jag älskar vintern men då vill jag verkligen ha vinter känsla. Typ åka skidor, dricka te framför en brasa och kolla på tusentals med filmer. Men jag ska inte klaga. Finns andra som har det MYCKET MYCKET värre än vad vi har.

Jag drömmer mig bort lite till en dag i Palma, igen haha! Vi chillade ganska mycket nere vilket var väl behövt, men vi drog också in till stan och kollade runt och små åt lite på glassar, godis, donuts, pizza… you name it! Älskar sådana dagar! Både när man är bortrest men också hemma i Stockholm. Att vara turist i sin egen stad kan vara det mysigt enligt mig <3

Ni ska få ett outfit inlägg på denna look senare också. Nu är vi syskonen påväg ut till mormor och morfar. Hörs senare vänner <3

 

16 reaktioner på “A DAY IN THE CITY”

 • maria skriver:

  Hej hur varmt var det i palma jag undrar hur lång du är jag är 1,64 o trivs helst i låga klackar men känner mej så kort då .Du passar fint både i höga o låga klackar ha det fint o gärna lite bilder på er gulliga hund. Kramis.

 • Belle skriver:

  Hej fina Bianca. Vad jag har sett har du fått stå ut enormt mycket näthat och elaka kommentarer som är fruktansvärt. Du ska veta att du är grym på det du gör och du är fruktansvärt vacker. Jag är en tjej som blivit enormt huggen i ryggen av mina vänner på sista tiden. Känner mig väldigt ensam och utelämnad, har du någonsin haft samma känsla att du känt dig ensam när de kommer till vänskap? Jag som även du har en fantastisk pojkvän men just när de kommer till vänner känner jag mig väldigt ensam. Har du några tips?
  Kram Belle, ps sluta aldrig drömma och göra det du tkr är roligt på grund av avundsjuka idioter.

 • Belle skriver:

  Hej fina Bianca. Vad jag har set har du fått stå ut enormt mycket näthat och elaka kommentarer som är fruktansvärt. Du ska veta att du är grym på det du gör och du är fruktansvärt vacker. Jag är en tjej som blivit enormt huggen i ryggen av mina vänner på sista tiden. Känner mig väldigt ensam och utelämnad, har du någonsin haft samma känsla att du känt dig ensam när de kommer till vänskap? Jag som även du har en fantastisk pojkvän men just när de kommer till vänner känner jag mig väldigt ensam. Har du några tips?
  Kram Belle, ps sluta aldrig drömma och göra det du tkr är roligt på grund av avundsjuka idioter.

  • Isabelle skriver:

   Hej Belle! Ett tips till dig, kolla in sidan tjejkompis.se. En hel del tjejer som söker nya vänner där!
   Jag har själv träffat några härliga tjejer därifrån just för att jag tycker det är kul att träffa nytt folk då många av mina vänner pluggar i andra städer osv! 🙂

 • popp skriver:

  Fast då är det ju inte VINTERN du älskar…..

 • Jenny skriver:

  Superfina bilder! Undrar bara vilket typsnitt du använder i din header! Den är skitsnygg! 🙂

 • c skriver:

  Varför är inte er mamma med ut till sina föräldrar?

  • Issa skriver:

   Hon kanske är upptagen med annat ? Måste alla åka samtidigt ? Det är väl okej för vuxna barn att vara självständiga o hälsa på mormor o morfar utan mamma.

 • Anna skriver:

  Mamma Pernilla spelade i Förklädet på Göta Lejon i går kan jag berätta eftersom jag var där och såg henne! Jätterolig musikal by the way!!

  • C skriver:

   Ja, men hon är väl ledig imorn, så då kunde de ju ha åkt dit då istället, tillsammans. Men ok, tror så här: Pernilla och Bianca har tagit en ”paus” från varandra, pga nånting som vi inte vet, och Benjamin och Oliver tar hand om henne under tiden, vilket Pernilla tycker är bra. Vad sägs om den? Måste ju få spekulera liiite…är inget nättroll för det.

   • Annika skriver:

    Varför är det så himla intressant varför Pernilla inte är med till sina föräldrar? Hur orkar du? Verkar inte som du har nått eget liv? Har du aldrig känt att du vill ha ditt privatliv just privat ibland?

 • Michaela skriver:

  Kan du inte lägga upp ett inlägg om nyår (och gärna på den fantastiska dukningen, haha)? 🙂

 • ellen skriver:

  Förra inlägget skrev du att det är såå trist i Sverige på vintern, men nu skriver du att du älskar vintern, hur menar du nu? Får det inte att gå ihop. Men kul att du älskar vintern, det gör jag med. Ha en bra dag imorgon (natt nu ju).. 🙂

 • Lisa skriver:

  Var inte Linnea och Johanna med i Palma? 😀 Tänkte eftersom din b-friend var med 🙂 Varför hängde inte alla på? Är benjamin fortf tsmns med L och O med J?

  GOD FORTSÄTTNING!!!! BÄSTA BLOGGEN <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *