OUTFIT

Dress Zara // Jacket Zara // Bag Mango // Sneakers Adidas // Glasses RayBan 

Hallå där! Har inte hunnit öppna datorn förrän nu. Och nu sitter jag faktiskt med datorn framme vid middagsbordet hos farmor & farmor…. men det har så kul så det märker knappt nåt. Ni kan följa med mig här ”live” på min snapchat @biancaingrosso1

Här är iallafall en look ifrån en dag i Palma. ÄLSKAR DENNA JACKA!!! En mycket skön outfit faktiskt!!

Nu ska jag snart hem och sen får vi se vart kvällen bär av 🙂

Puss på er! Hörs nart <3

 

19 reaktioner på “OUTFIT”

 • Jenny skriver:

  Vad heter typsnittet du använt i din header? Skitsnyggt!!

 • Lina skriver:

  Bästa Bianca!

  Är en 28 karriärist som liksom många av oss tjejer är högpresterande och ständigt strävar efter att nå nya mål. Efter att ha läst en del av de kommentarer du får gör det ont i hjärtat. Vill med detta textmeddelande endast tydliggöra att vi är långt ifrån alla som läser din blogg med dömmande blick. Vi är flera som imponeras, inspireras och önskar dig allt gott. Från hjärtat. Beundras av att du är så personlig som du ändock är och tycker det är bra att du samtidigt månar om att vara privat. Du är säkerligen en fantastisk person oavsett prestation och jag hoppas att vi tjejer kan börja lyfta varandra istället för det motsatta.

  Gott nytt 2016 och glöm aldrig: Lägg din tid, energi och fokus på det som är värt. På de som verkligen har en betydelse.

  /Lina

  • Sandra skriver:

   Du måste skoja, Bianca gör ju ingenting…en bortskämd kändisunge som tror att hon skall bli stor stjärna.
   Hon orkade ju inte ens gå ut skolan, för hon ”vet” att hon inte behöver det
   Hoppas jag har fel, men jag ser henne som en brat – ingen förebild!

   • C skriver:

    Det är ganska anmärkningsvärt att ”bortskämd kändisunge…” inte väcker några reaktioner medan ”reda ut problemen…” får vissa att explodera?

 • C skriver:

  Kanske du ska lägga mindre tid på kläder och mer tid på att reda ut problemen med din mamma?!

  • Anna B skriver:

   *C:du kanske borde LÄGGA MINDRE TID på dig själv än att hela jävla satans tiden jävla gång LÄGGA Dig i saker som du INTE ens ha en aning om ELLER vet hälften av SANNINGEN!! och de är ju helt UPPENBART att du bara vill skriva såna här kommentarer för att få svar plus ute efter att såra bianca!!!! måste bara få fråga ”C” : må du VERKLIGEN bra när du skriv såna här kommentarer OCH skulle du VERKLIGEN Våga säga de här grejerna till bianca IRL?? tycker du också att du är såååå duktig då du HÖJER UPP DIG SJÄLV TILL SKYARNA ”att Yes minsann vad duktig jag är som kan vräka ur mig saker tid och otid”!!*

  • Karin skriver:

   Det kanske inte bara handlar om mamma utan om annat också. Och allt är helt privat. Så sluta spekulera!

 • kajsa skriver:

  Du ska hålla dig tyst om det C, för det första vet du ingenting om vad det som gäller mellan Bianca och Pernilla för det är deras problem och inte ditt!!!

  Förresten du menar väl farmor och farfar haha 🙂 såg gulligt ut om du hade 2st farmor.
  Fina outfit bilder. kram <3

 • Ellinor skriver:

  ”C”, jag är så förbannat trött på dina bitska, negativa och idiotiska kommentarer och jag skulle väldigt gärna vilja veta varför du är här inne hela tiden om du uppenbarligen inte tycker att Bianca gör nånting rätt?
  Att du på fullt allvar tror att du har rätten att stå med pekpinnen i högsta hugg och tala om för Bianca vad hon ska göra i sitt PRIVATLIV. Du vet inte ett jävla skit om hennes vardagliga familjesituation. Det här är inte en människa du KÄNNER. Förstår du ens det??
  Dina kommentarer är så patetiska att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta!

 • JuliaRo skriver:

  Undra om det är samma C som är här och bråkar med dig nu också Bianca som bråkade på Pernillas blogg på mig hela kvällen ikväll?
  Tycker du och Pernilla bör matcha mailadresserna 😉
  Och jag tycker folk ska lämna er ifred ❤️

 • Julia skriver:

  Hej,

  Jag undrar vart Philippe har köpt den superfina jackan du fick i present? 😀

 • Anna B skriver:

  *jag förstår tyvärr ingenting kära bianca varför folk TROR SIG ATT HA RÄTTEN att ge sig på du och skriva VAD SOM HELST bara ute efter för att såra!! och säkert för att Dom gör så för att dom ska MÅ mycket bättre själva!! men jag undrar: må Ni VERKLIGEN bättre efteråt när ni ha skrivit såna ELAKA Kommentarer till bianca?? yepp OCH en Tankeställare = skulle Ni våga vara lika Kaxiga som ni verka vara bakom era dataskärmar el om ni skulle våga vara Kaxiga IRL om ni mötte bianca?? ni MÅSTE också Förstå att bianca är också en människa med känslor så de grejer ni skriver kan FAKTISKT få bianca må VÄLDIGT dåligt och hur skulle Ni känna er iaf om ni hade en blogg / bloggar om Okända personer börja lägga sig i era liv å saker som ni INTE tycker att dom ha med de att göra?? TÄNK EN EXTRA GÅNG INNAN HASPLAR ut en massa Hat Kommentarer!!*

 • sandra skriver:

  Hej bianca, ville bara säga Fuckk the haterss!!!! Tycker att du är en fin och underbar tjej, låt inte andra påverka dig.dem mår inte så bra vet du,

 • Karin skriver:

  Det är bra att du spenderar mycket tid med din pappa nu.
  Vilket musikgeni han är
  Märks att ni brås på honom.

 • Eva skriver:

  Jag tror C tycker de är kul om de blir lite storm i bloggen de är nog de det handlar om.

 • Ellinor skriver:

  Då vet vi det ”C”. Och det gjorde allt bara ännu mer patetiskt. Men jag förväntar mig inte att du ska förstå det.

 • Moa skriver:

  Hej Bianca!
  Älskar verkligen din blogg, underbar att läsa! Tänkte höra ifall du skulle kunna lägga ut ett inlägg på studentklänningar och balklänningar som du skulle rekommenderat eller själv velat ha. Tycker du har väldigt fin stil så hade verkligen uppskattat detta.

  Kram Moa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *