MORNING GBG

Hello Gothenburg

Godmorgon Göteborg! Känns så skönt att vara här! Kommer spendera hela 3 veckor här nu innan jag åker hem igen. Just för att Phillipe har jullov ifrån London i 2 månader, så istället för att ha distans förhållande när han väl är i Sverige också, bestämde vi oss för att det är lika bra att jag är i Göteborg dessa veckor så vi får vara tillsammans så mycket som möjligt 🙂

Somnade jätte sent igår och vaknade lika så. Kan inte somna på nätterna längre, ligger vaken och vänder och vrider mig om. Och ännu svårare är det att gå upp på mornarna…!! Känns som jag skulle kunna sova heeeela dagen. Tror det ha att jag göra med att jag mår dåligt  just nu. Har alltid samma problem när jag mår såhär…

Men nu ska ja rycka upp mig och fixa till mig och ta med Phillipe in till stan. Behöver nya trosor, strumpor och sådant.

Hörs senare, finare ni <3

 

9 reaktioner på “MORNING GBG”

 • Monca skriver:

  Fin bild på dig och Phillip! Ni är så vackra och ett fint par! Jag önskar Er båda att detta nya år blir så bra för Er som möjligt. Jag hoppas att allt kommer att ordna sig med det som du just nu mår dåligt för. Jag känner själv igen mig i dig av att när jag har problem och oroar mig för händelser så blir det att jag tänker mycket och oroar mig och sover dåligt om nätterna.
  Jag tycker att du är så fin tjej och skriver så fint på din blogg och att du visar vem du är och är stark. Jag gillar din blogg!. Och det är tråkigt att läsa om de som skriver elakt om dig men de har problem i sina liv och har nog inget liv heller men ta inte åt dig av vad de skriver låt det bara gå in genom örat och ut genom det andra.
  Ha det gott! Hoppas att jag har turen att stöta på dig på stan när du här i Göteborg.
  Kram Monica

 • sara skriver:

  Hur försörjer du dig?

 • Caroline skriver:

  Fina ni är! Har du Dino med dig eller är han hemma? Hoppas att du får sköna veckor och en chans till att återhämta dig och fylla på med ny energi. Kram!

  • biancaingrosso skriver:

   Åh tack! Dino är hemma just nu, men jag åker och hämtar honom på lördag 🙂 Kommer saknar ihjäl honom annars 🙂 Puss och kram!

 • Kajsa skriver:

  De ögonformen som du har är magiska, har du ärvt det ifrån din pappa? 🙂

  Ha en trevlig tid i Göteborg nu, KRAM <3

 • JuliaRo skriver:

  Likadant för mig ❤️
  När det kör ihop sig och det blir för mycket kan jag inte sova. Och somnar jag drömmer jag bara mardrömmar. Kram fina du ❤️
  Kämpa på ❤️❤️❤️

 • Eva skriver:

  Haha första bilden är inte från Gbg igår i alla fall;-))
  Det är ju 10 minus här nu! Det såg kallt ut, hihi. Kraam

 • Ramona skriver:

  Hej Bianca!
  Jag hoppas du snart mår bättre. Du är en jätte söt och fin tjej. Vi har träffats på en
  del premiärer sist på förklädet. Jag är lika gammal som din mor. Du är alltid leende
  glad och så trevlig. Jag önskar dig allt gott.
  Blir helt chockad över att läsa att du har fått 70 % elak kommentarer. Fy vad elaka människor kan vara. Som man inte ens känner.
  Jag gick in på din blogg för att kolla kläder. Min yngsta dotter född 97 fyller snart år. Och nu efter jul har man idetorka. Vet att hon gillar din stil.

  Kram fina du var rädd om dig
  Ramona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *