NECESSARY SHOPPING AND LUNCH

 

Chill day in Gothenburg with my love 

Hallå där! Kom precis hem och sitter nu i soffan med mysklädarna på, Spiderman på tvn och jag snackar mer er, redigerar bilder osv, svarar mail och ska snart sätta mig och svara på era kommentarer som jag varit dåligt på, på senaste tiden. Kan vara för att 70% av dem har varit elaka och spydiga kommentarer så inte känt så jätte kul att svara på alla if you know what I mean… :/ Inte för att jag tar åt mig så mycket men ändå inte det roligaste man kan göra liksom hehe.

Iallafall, vi gick runt lite i stan. Jag behövde nya halsdukar & underkläder, sedan åt vi god lunch på Da Matteo (ligger på Magasinsgatan) där jag tog en god grekisk sallad medan Phillipe tog deras svin goda pizza med pesto och prosciutto, tips om ni är där!! Deras kanelbullar såg magiska ut också!!

See ya soon babes <3

 

28 reaktioner på “NECESSARY SHOPPING AND LUNCH”

 • Ee skriver:

  Du är så himla vacker!

  Skit i de elaka kommentarerna, kommer alltid finnas människor som inte har något liv och som måste lägga sig i andras.
  De vet ingenting om dig utan spekulerar bara på sina feta arslen.

  You go girl!!! 🙂

 • Elin skriver:

  Hej Bianca! Vill bara säga att jag verkligen älskar din blogg

 • Elin skriver:

  Hej Bianca! Vill bara säga att jag verkligen älskar din blogg

 • Linn skriver:

  Så tråkigt att du får spydiga kommentarer Bianca, du verkar vara en toppenbra tjej. Men du, kan du inte fråga om receptet på Olivers linssoppa? Väntat spänt på att din mamma ska lägga upp det, men det kommer aldrig 🙁

  • biancaingrosso skriver:

   Tack så mycket fina du!! Jag kan försöka lägga upp det snart 🙂 Vet att jag har några bilder här i mitt kamera album med bilder på hans linssoppa så det kan vi nog absolut lösa 🙂
   Puss!

 • Amanda skriver:

  Hej Bianca!

  Skulle verkligen vara super om du skrev ett inlägg om hur det är att ha ett distansförhållande och hur ni får det att fungera!

  Jag är i 20 årsåldern.
  I somras träffade jag en kille som bor i Göteborg och vi umgicks nästan hela sommaren. När det sedan var dags att återvända till det ”vanliga livet”, blev inte allting riktigt som jag tänkt mig.
  Att ha en relation på distans känns otroligt jobbigt men samtidigt uppskattar man varandra otroligt mycket när man väl ses!
  Mitt problem i dethär fallet är att min kille är otrooooligt upptagen med både jobb och plugg, han har väldigt lite tid över för att prata i telefon och att träffas. Det största problemet är att han tycker det är otroligt jävla jobbigt att skiljas åt när vi träffats, han blir helt förkrossad och tränger bort mig bara… Vet inte hur jag ska hantera detta.
  Båda vill att detta ska fungera för vi är otroligt kära och kan inte släppa varandra.

  Hur får man detta att fungera?

 • Nathalie skriver:

  Hej Bianca!
  Jag har så svårt att förstå att vissa människor skriver elaka kommentarer till dig. Nästan så att jag blir ledsen

 • Elin skriver:

  Bianca vart låg mataffären du var igår? Där du kunde göra egen juice? Massa kramar

 • Eva skriver:

  Alltid tråkigt att läsa elaka kommentarer. De mår väl inte så bra och då känner de väl sig bättre en stund om de får gör någon annan illa och så lätt framför en data!!
  Hoppas du får underbara dagar i Göteborg med din fina pojkvän och att allt blir bättre för dig. Kram till dig fina Bianca

 • Malin skriver:

  Välkommen till sveriges framsida 😀
  skit i alla elaka kommentarer, deras liv måste vara väldigt tragiska om de sitter o kommenterar lögner till en person de aldrig träffat. Kram

 • Filippa skriver:

  Hej fina du!! Vart har du köpt den fina gråa kappan? 😀

 • Louise skriver:

  Gud va fin du är bianca .: )

 • Felicia skriver:

  Du är verkligen inte värd elaka kommentarer, du verkar vara en fantastiskt bra tjej!
  Fortsätt kämpa! Jag hoppas att du får tillbaka motivationen så du vill skriva mycket snart igen, jag älskar verkligen att läsa din blogg.
  Styrke kramar!

 • Helena Wickström skriver:

  Fina fina du!!
  Tråkigt att läsa att du får så mycket negativa kommentarer.
  Du är verkligen en inspirationskälla… & så otroligt vacker, både på insidan & utsidan.
  You go girl!!

 • Ellinor skriver:

  Strunta i elaka kommentarer, DU ÄR GRYM! En av mina absoluta favorit bloggar

 • lisa skriver:

  blir ledsen av att höra att du får så mkt negativa kommentarer. vill påminna om att de elaka och negativa kommentarerna inte är sanna! De är skrivna av osäkra personer, som känner ilska/avundsjuka/besvikelse/sorg etc, som de vill få ur sig och riktar mot dig. Avskyr att det inte istället kan ta tag i sina egna problem, iallafall inte ta ut det över någon annan! Du förtjänar inte deras skit, det dom skriver har ingenting med dig att göra , lovar<3 du är en fantastisk person Bianca, det känns när man läser bloggen. är så tacksam att du delar med dig av känslor, det hjälper. du inspirerar, inte bara genom kloka ord utan även med din klädstil och allt annat i vardagen. så tack för din blogg, kom ihåg att det negativa egentligen inte är sant utan bara någon osäker persons egna problem.. kram

 • Catrin skriver:

  Ta inte åt dig av dom elaka kommentarerna, du är så himla bra! Gör din grej!
  Tänkte passa på att fråga om du vet var man kan hitta adidas skorna du la upp på instagram? Så himla fina!
  Kram

 • Linn skriver:

  Vart är din fina väska ifrån? 🙂

 • Irene skriver:

  Dags att skaffa eget boende och jobb om du kan så får du göra som du vill .

  • biancaingrosso skriver:

   Vet inte riktigt vad du refererar till… att det är bråk hemma för att jag inte får göra som jag vill?! Snälla rara, om du inte vet 100% om någon annans situation så skriv då inget. Du har nämligen ingen aning om varför saker är som dem är just nu. Och jobb har jag! Om du inte visste det så tjänar tusentals personer pengar i Sverige pengar på sina bloggar, instagrams, snapchat osv… Jag är inte den enda..!
   Kram

  • Bell skriver:

   Varför är det så ? 🙂 och har du kanske missat att jobben är ett av biancas jobb, hon får pengar för den. Men som sagt, alla får väl leva på sitt sätt , du behöver inte ifrågasätta andra människors val i livet 🙂 finns ingen anledning.

  • Anna B skriver:

   *dags för dig Irene att lägga dig i ditt eget liv än biancas!! jävla helvete!!*

 • Sofia skriver:

  Shit vad gott det ser ut. 😀

 • Rebecka skriver:

  Hej! Jag ville bara säga att jag tycker det är hemskt att du får massa näthat!
  Så därför tänker jag säga vad jag tycker!
  Jag älskar dig och din familj, ni är jordnära, varma, äkta, och det är så skönt att ni är så öppna, man känner sig inte lika ensam! Så kom ihåg att ni är grymma och skit i dom dåliga kommentarerna för det är bara lögn!
  Så tack för att du delar med dig! Ha en fin dag❤️

 • Helena skriver:

  Om du har svårt att sova prova att ta en kapsel magnesium, finns på hälsokost, på kvällen! På mig fungerar det perfekt. Sover hela natten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *