DINNER AT HOME

 

This was just AMAZING!!! 

Detta åt vi till middag ikväll! Och låt mig bara få berätta hur SATANS gott detta var! Phillipes mamma är en jäkla MÄSTARE på att få till smaker! Bara denna sallad liksom, hur god som helst! Vet inte hur hon gör, men hon är helt otrolig i köket! En ren dröm för mig som älskar mat mer än något annat (typ) att få en pojkvän vars mamma är en gud i köket. Amen to that!! Det på första bilden ni ser är såkallade borekas med spenat & fetasost fyllning, SÅÅÅ GOOOOTTTT!!!!

Just nu sitter vi alla i deras gigantiska soffa och kollar film på 4an. Älskar verkligen kvällar hemma med god mat, gott sällskap, en rulle i soffan och HELST somna i soffan också <3

Puss och godnatt på er vänner <3

 

 

 

25 reaktioner på “DINNER AT HOME”

 • Emilia skriver:

  Jag följer dig både på Instagram och Snapchat och har där sett att du skrivit att du har fått väldigt många elaka kommentarer på din blogg. Då jag hade svårt att tänka mig vad en kunde skriva för illa och elakt om en, så vitt jag märkt, så genomgo och härlig tjej som du, var jag tvungen att gå in och läsa. Jag har så oerhört svårt att förstå hur tankarna yr omkring i huvudet på de personer som känner ett sug efter att sätta sig framför datorn, klicka sig in på din blogg och sedan spy ut all sin galla över vad de än kan hitta på. Det är för mig helt oförståeligt!

  Du verkar vara en riktigt stark tjej. Håll huvudet högt, skaka av dig allt struntprat och fortsätt vara den glada och roliga tjej du är! Jag ler varje gång jag ser dina videos, din glädje smittar verkligen! Jag hoppas att du får en riktigt bra fortsättning på 2016 och att detta år blir ditt år! 🙂

 • Eva skriver:

  Jag kände mig lite hungrig innan när jag såg de här blev jag RIKTIGT hungrig inte undra på haha. Kram

 • Tilda skriver:

  Ååå så gott det ser ut!!
  Har du några bra tips på restauranger i Göteborg? Ska dit imorgon nämligen.
  Bästa bloggen btw!!

 • Nadja skriver:

  Omg Borek är det godaste ever… vi äter alltid det här hemma fyfan riktig dröm<3

 • JuliaRo skriver:

  Å det där såg gott ut!
  Alltid önskat mig en man som kan laga mat 🙂
  Inte fått nån än men han kanske kommer i år 😉
  Stor kram till dig fina Bianca ❤️
  Från Julia ❤️❤️❤️

 • Malin skriver:

  Vad perfekt för dig då att du kan tjäna pengar på dina sociala medier. Nu när du verkar allmänt ointresserad och oambitiös över att studera. (Sjukt att inte ens ha tagit studenten!) Men kom igen när du tagit ett riktigt jobb och vet vad det innebär och när du slutar vara så beroende av andra som ska ta hand om dig så fort inte allt är tipp topp. Är det inte mamma så är det brorsorna, pappa, pojkvän etc. Undrar hur länge din fantasivärld håller?

  • Issa skriver:

   Malin, ärligt talet : håll käften ! Kan inte människor får leva på sina sätt ? Varför ska du döma folk efter dina värderingar och vad som är viktigt för dig ? Förstår du hur elak , ohyfsad och otrevlig du är nu? Helt galet att du ens kommer på tanken att skriva något sånt , känns som det är Du som är bitter och behöver ta tag i ditt liv , för en normal människa är inte så otrevlig som du är!

  • Caroline skriver:

   Men snälla rara, vem är du att säga att Bianca inte har ett riktigt jobb? Bara för att hon inte sitter bakom kassan på Ica och jobbar med något hon hatar så betyder inte det att hon inte har ett riktigt jobb. Nu har hon ett jobb som ger henne möjlighet att nå ut till flera 100 000 människor, vilket jag tycker är fantastiskt att man kan ha och dessutom är hon inte den enda i Sverige som har detta som jobb. Det är bara trångsynta gamla surkärringar som du som inte förstår det 🙂 Och vad gäller det andra så vet ingen av oss vad Bianca går igenom så du har ingen rätt att kommentera om det, puss o kram skumbanan, köp ett paket pepparkakor så kanske du blir lite snäll 😉

  • Elisabeth skriver:

   Malin, hur tänker du nu? Vilken värld lever du i? Det finns många anledningar till att man hoppar av gymnasiet och det sista man ska göra är väl att döma någon för det!? Min yngste son, nu 25 år, hoppade av gymnasiestudierna och har fortfarande inte kraft ta sig igenom kompletterande utbildning. Dock jobbar han hårt på att försöka finna lösningar och får bra stöd av olika instanser. Det som passar en person passar inte en annan person lika bra och det finns alltid en bakgrund som andra varken vet något om eller har med att göra! Såväl min son, som Bianca har en massa möjligheter. Ser man möjligheterna och inte fastnar i det negativa så kommer det att finnas lösningar. Med eller utan utbildning. Själv är jag en högutbildad (om nu det är det viktigaste i livet) 50-årig kvinna som hellre peppar än sänker genom fördömande ord, är långt ifrån perfekt

  • Camilla skriver:

   Då är jag tydligen sjuk enligt dig Malin för jag har inte tagit studenten.
   Har jobbat sen jag var 16 år och klarat mig bra genom åren, trots att jag inte har högskoleutbildning som du har, man är inte sämre människa för det.
   Sluta upp med att kritisera Bianca och hur hon lever sitt liv, det klarar hon bra utan dina elaka kommentarer.

   STOR KRAM till dig fina Bianca. <3

 • Lisa skriver:

  Såå gott det ser ut!! Mysigt att få tillbringa tid med din pojkvän nu när han är hemma. Kan / vill du berätta lite om dina planer för 2016, har du några spännande planer att dela med dig av? Kram

 • Isabella skriver:

  Hon är verkligen skrämmande bitter den där Malin . Kan man inte på något sätt blockera hennes kommentarer ? Det lär ju tyvärr inte vara första gången hon kommenterar såhär. Vissa människor saknar verkligen respekt och kan inte bete sig . men det är antagligen hon som inte har det så bra i livet och sitter här och tar ut sin bitterhet och avundsjuka på en ung fin tjej som verkligen inte förtjänar denna skiten.

 • Malin skriver:

  Tagga ner lite tjejer. Vad är ni så rädda för? Verkligheten? Det ÄR oansvarigt att inte slutföra sin skolgång. Det ÄR betydligt svårare som ung och outbildad att få jobb, fast inkomst, så småningom bostad etc. Det är fakta och inget jag hittat på. Och det är inte farligt med krav på sig, få uppleva verkligheten, planera sin egen ekonomi, uppleva att jobb inte alltid är kul jämt men man får kämpa på ändå. Och vad gäller kärring. Jag är 33 år, har en fyra år lång högskoleutbildning, fast jobb, man och två barn. Och jag har sedan tonåren sommarjobbat, haft föräldrar som vågat ställa krav på mig, flyttade hemifrån när jag var 19 och började plugga på universitet när jag var 20. Så nej, missnöjd är jag inte. Och erfarenhet har jag betydligt mer än övervuxna tonåringar som inte klarar sig själva. Men fortsätt ni och beundra en tjej som är omogen och bortskämd. Och kom ihåg att ni vet mindre om mig än de flesta av oss vet om Bianca, med tanke på hur hon lägger ut sitt liv här.

  • Issa skriver:

   Men Malin , vad är det du inte förstår ? Bianca har valt att göra på detta sätt och hon har både jobb och mål i livet. Varför måste du vara elak och försöka få henne att må dåligt ? Vad är poängen med det? . Det som är mest obehagligt är att du som vuxen människa beter dig såhär , känns inte friskt. Hoppas du får den hjälp du behöver någon gång så du slipper kasta skit på andra 🙂

  • Issa skriver:

   Dessutom , Du kan inte jämföra Ditt arbetsliv med andras. Du är inte mallen för hur man ska gå tillväga. Och tur det , för hade alla varit som dig hade det varit en väldigt otrevlig värld. Du verka sakna empati o förståelse för andra människor.

  • Kajsa skriver:

   Att du spyr ut ord som att kalla en människa oansvarig, omogen. Hur många gånger har inte Bianca fått vara tvungen att formulera och förklara här på bloggen varför hon hoppade av, bor hemma. Som sagt det tar hårt på en och leva i rampljuset och det har hon fått göra sen hon såg dagens ljus för första gången. Okej, vi säger så här. Jag vet en person i min omgivning som har läst natur i 4år och har fortfarande inte någon fast jobb utan fick jobba i en vanlig matbutik. Utbildning kan vara en trygghet i grunden men det är inte alltid att det leder till drömjobbet utan det handlar om kontakter och Bianca kämpar ju på, få stå ut med bitterkäringar här på sociala medier osv.. Lägg av nu!!! Avskyr moraltanter som ska tro sig veta allt och lägga sig i.

   Hon är inte bortskämd dock, fått stå i kläm mellan två föräldrar och kämpat på psykiska måendet. Jag är också ett skilsmässobarn så jag vet hur det känns att vara i kläm. Inte dans på rosor! Hur som helst, fokusera på ditt eget liv istället Malin. Men du är väl säkert så avundsjuk som inte fått denna möjlighet att slippa skolan och få jobb sådär på direkten, istället fick du sitta där i skolbänken och plugga som en tok. Nu hoppas jag i fortsättningen att det blir bättre stämning. JAG står alltid på din sida Bianca. <3

  • Julia skriver:

   Du är 33 år, vet du inte bättre än att klanka ner på en annan människa?

   Om detta nu skulle vara ett misstag av Bianca att inte gå färdigt gymnasiet eller inte läsa vidare så kommer hon väl upptäcka det förr eller senare? Skulle tro att hon har tänkt igenom det valet mer än en gång innan hon gjorde det. Nu har det ju gått bra för henne så varför gnälla? Var glad att det går bra för henne istället.

   Jag själv har inte läst vidare efter gymnasiet för snart fem år sedan och har haft fast jobb sedan dess med bättre lön än vad de flesta som är utbildade har, så sluta säg att det ska vara så himla dåligt att inte läsa vidare.

  • Emma skriver:

   Jag funderar på hur du skulle reagera om det var något av dina barn som valde den här vägen i livet och som valde att bli skribent (bloggare). Skulle du inte vara stolt som mamma?! Vad som är stort att bli måste få vara varje individs egna definition, då kan vi bygga starka individer. Om sedan ditt barn också i sitt yrke som bloggare skulle bli utsatt för påhopp av en 12 år äldre kvinna som ser sig själv som mer vuxen än en lite ”bortskämd 21-åring utan ordentligt jobb” som du uttrycker det. Hur skulle du som mamma reagera då? Jag hoppas att du inte skulle tycka att det var okej – vilket det du gör nu inte heller är. Ta ditt ansvar som vuxen människa och var en förebild för dina barn och stå upp mot näthatet istället för att utföra det.

   • Annika skriver:

    Jättebra skrivet Emma,förstår inte hur en vuxen kvinna kan skriva så som Malin gör,skulle aldrig falla mig in att skriva nått sånt till en människa som redan mår dåligt,det är ju så himla mkt lättare att peppa någon och skriva bra saker än att skriva sådana otrevliga saker,fattar inte att människor ens kan med att skriva nått sådant till en annan människa.Näthat är nått jag ALDRIG kan förstå,vad får dom ut av det?

  • helle skriver:

   Synd du inte gick en charmkurs istället för högskola, rent socialt hade du tjänat mer på det,för där har du tydliga brister!! Är du inte avundsjuk och bitter? Då är du BARA elak…Trist för dig! Vi andra skiter bara i dina åsikter!
   Hellre charmtroll än nättroll!

 • Charlotte skriver:

  Ge inte dumhuvudet mer energi nu. Hen har fått ”gotta” sig nog nu av det hen va ute efter. Att skapa storm!!

 • Käthe skriver:

  Bianca, emergency – red alert!!! Har P:s mamma nåt bra recept på Borekas? De ser ju sjukt goda ut och jag hittar inte ett enda på svenska. Jo, jag kan engelska men tänkte ta den lätte… om det var möjligt 🙂

  Ser att du rör dig mycket i mina kvarter här i Göteborg. Kul med lite tips, t ex pizzan på Matteo, istället för att jämt beställa pizza hemifrån soffan.

  Stor kram!

  Käthe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *