GREYISH

Jacket ZARA // Pants RiverIsland // Shoes InTheStyle.com // Bag from Palma // Tassle Michael Kors // Hat Åhlens // Sweather Provrummet.se 

Godmorgon vänner! Strålande sol i Göteborg, älskart! Är ensam här i huset idag då Phillipe och hans familj är och jobbar. Funderar på att ta mig ut och ta en rask lååååång promenad, känns verkligen som att jag behöver det. Sen ska jag sätta mig och ta tag i min mail och fixa lite med bilder som ska upp här senare idag 🙂

Så ovan såg jag ut igår. Sorry för sämst outfit bilder, tog de endast för att ni skulle få se vad jag hade på mig. Märkte när jag såg dessa bilder att jag inte tyckte om svarta byxor till denna outfit haha. Whatever! Och irriterande att jag inte kan fixa så det avlånga bilderna kan ligga centrerat (alltså imitten) så otekniskt som jag är… men får sätta mig och kanske lösa det idag.

Btw, hur slitet ser inte mitt hår ut?? Vet inte om det är för att jag mått dåligt nu en längre tid att mitt hår kanske gått av mycket (jag tappar extremt mycket hår varje dag) eller om det bara är vintern som sliter ut mitt hår…. Kollade på gamla bilder ifrån förra året och då hade jag betydligt mycket längre och tjockare hår !!! Ångest!! Och jag vägrar, och då menar jag VÄGRAR sätta i löshår!!!

Puss <3

9 reaktioner på “GREYISH”

 • Issa skriver:

  Fint 🙂 du passar i grått

 • Nelly (den 2a) skriver:

  Hej, tyvärr så är det så – mår man dåligt syns det på håret, naglar osv.
  Och det är ingen lösning med löshår – sliter ännu mer.
  Vad gör du för att må bra?
  Bra med långpromenader.
  Du har ju artistiska ådror – utnyttjar du dem?
  Det är en ”lisa” för själen att bara stå att ”kladda” på en duk med oljefärg.
  Lycka till!

 • Nelly (den 2a) skriver:

  Lite mer tips:
  massage
  massage hot stone (ljuvligt)
  Har du kollat upp sköldkörteln – kan påverka depression (enkelt blodprov)
  Ljusterapi – fanns ett ställe vid Hornstull förut men som är borta nu.
  Kanske finns det i Göteborg, låter flummigt men man blir faktiskt lite ”hög” på det
  Kram igen

 • Camilla skriver:

  Jag tappar ocksa mycket har denna tid pa aret. Men jag har aven problem med mina hormoner som ocksa kan bidra till att man tappar mera har. Sen om man har haret mycket i svans sa bryts det ocksa har jag upptackt nyss. Finns en produkt som heter Nioxin som rengor din skalp fran all buildups och gor haret som nytt igen. Vet inte om den finns i Sverige men hor med din frisor! Du kan gora treatment pa salongen eller hemma. Tack for en fin blogg.
  Camilla- NYC

 • Isabella skriver:

  klipp en bit på håret och ta extra bra hand om det(inpackningar, stanna borta från värmetänger osv, tvätta det inte lika ofta) i ett par månader så kommer det börja gå tillbaka till förr det lovar jag dig!!

 • Elisa skriver:

  Det är kanske hårprodukterna du använder som inte fungerar på ditt hår.
  Jag kör med hårprodukter som john master organic och kevin murphy.
  Kevin murphy born again treatment är en hårinpackning som bygger upp fint skadat hår.
  Sedan tillför den även glans till håret.
  Jag märker även när jag använder den (2 gånger vecka) att mitt hår inte lika lätt går av.
  Finns säkert prover att få i salong för att testa.

 • Anne skriver:

  Hej fina tjej. Du är så fin och vacker man kan inte va på topp alla dagar i veckan.Försök att inte va så självkritisk. Ha det fint i Gbg☺️

 • Irene skriver:

  Vägrar också löshår.Kanske bara en toppklippning brukar fixa det mest.

 • Veronica skriver:

  Hej! Jag hörde att du har en ätstörning i en pod. Min dotter har oxå haft det och då tappade hon otroligt mycket hår. Kroppen tar så mycket av sina reserver och när det inte finns något kvar så börjar kroppen att bryta ner sig själv. Man får sömnproblem och fryser hela tiden. Kroppen jobbar så hårt för att överleva. Jag vill absolut inte komma med någon pekpinne och säga hur du ska leva ditt liv. Hoppas att du får tillbaka ditt fina hår 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *