MOST AMAZING WALK EVER

Alltså kan fortfarande inte sluta tänka på hur vacker min powerwalk var imorse (!!!!) Var heeelt tagen av denna otroliga vackra syn som följde med mig längs min hela 90minuter långa promenad.

Jag lyssnade på lite podcastar och mina favorit låtar. Och för första gången på länge kände jag ett riktigt lyckorus genom hela kroppen. Gick hela promenaden med ett stooort leende på läpparna. Började tillochmed dansa för mig själv ett tag för jag var så glad haha. Folk kollade lite konstigt på mig kan jag säga.

Definitivt mitt absolut bästa tips om du känner dig nere, deprimerad eller ledsen. Ta dig ut på en promenad med din favvo musik pumpades i lurarna. Jag står verkligen för att gråta och att få ta sig tiden att vara ledsen, men ibland är det faktiskt viktigt att ta någon timme och tänka på annat. Bara få le och må bra när du är helt ensam. Viktigt för mig iallafall 🙂

Hur älskvärd promenaden än var så frös jag rejält. Hade endast på mig träningsbyxor undertill vilket jag snabbt märkte var alldeles för lite. Efter 30 minuter tappade jag känseln i benen och när jag kom hem hade jag stora stora svullnader/köldblåsor över hela låren och rumpan! Satt i duschen med varmt vatten i över 40 minuter för att få bort klåden och svullnaden. Kändes som jag hade ett 2 extra arslen  där ett tag haha.

Läste på lite och vet nu att bli varm så fort inte var det bästa sättet, utan man ska bli varm långsamt..

Hörs snart. Puss <e

 

8 reaktioner på “MOST AMAZING WALK EVER”

 • Nelly (den 2a) skriver:

  Underbara bilder, se där – en glimt av lycka!
  Vilken musik lyssnar du på?

 • Maria skriver:

  Vilken underbar promenad, precis som du äääälskar jag havet! Det ger en sån frihetskänsla!!
  Har du tips på läppglans med bara lite färg som sitter mer än 5 minuter!
  Vore kul med frågestund…det var längesen!!

 • Kajsa skriver:

  Ärligt talat jag dör för bilderna, riktig inspo

  Så jävla vackert <3 använder du ngn redigeringsapp? isf vilken eller är det originalet och isåfall sjukt snygg effekt med blått.

  Kom ihåg att du är stark, skit i idioter som vill trycka ner dig. Lättare sagt än gjort, men jag tycker du är en fin människa.

 • Josefine skriver:

  Åh tänkte skriva det när jag läste! Kan sluta riktigt illa att värma sig så snabbt. Jag svimmade i duschen och kräktes när jag vaknade då jag hoppade in från -14 grader. Kanske extremfall, men mår oftast illa när jag försöker värma mig direkt från vinterkylan, så rekommenderar verkligen att ta det lugnt hur frestande en dusch eller en öppen spis än låter då! Men skönt att du inte kände av det:)

  Dina bilder är för övrigt amazing…

 • JuliaRo skriver:

  Så härligt att läsa 🙂
  Kram Julia ❤️❤️❤️

 • Emelie skriver:

  Wow, vad underbart!

 • Nelly Saari skriver:

  Åh, blev så inspirerad att jag gick ut på en promenad jag med, trots -25 grader här i Norrland. Frös som rackarns men kände mig lite mer hel. Tusen tack<3

 • Ebba skriver:

  Så fina bilder, vackert! Har ganska nyligen flyttat från Sthlm till Gbg för att plugga och har inte hittat några toppen ställen att promenera på än, var var detta någonstans? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *