FRIYAY

Godmorgon Fredag 🙂 Dags för mig att ta en snabbvisit i Stockholm, kommer tillbaka till Göteborg imorgon kväll men ska jobba som modell för MaxFactor så därav min resa till hemstaden. Perfekt tajming dock då jag ändå hade behövt åka upp och hämta Dino som ska vara här med mig nu sista 2 veckor eller så 🙂 Saknar ihjäl mig av honom, min lilla bebis <3

Min dator vägrar samarbeta med mig IGEN så därav en gammal bild då jag kan inte ladda upp nya SUCK än en gång :/ Få gå till till typ Electrolux som får ta och hjälpa mig, jag är världens otekniska människa haha!

Snöar som satan idag här i Gbg så stannar hemma ett tag nu innan jag och Phillipe åker in till stan för sen lunch och sen till tåget.

PS! Sätt er ADLRIG i en varm dusch efter att ni har fått köldblåsor på kroppen!! Mådde så fruktansvärt illa i typ 1 timma efteråt. Trodde jag skulle spy och svimma där ett tag också! Inte ett trevlig avslut på min fantastiska powerwalk haha. Så nu vet både jag och vissa av er det 🙂

PUSS!

 

30 reaktioner på “FRIYAY”

 • Anna B skriver:

  *men stackare!! ♡ ♡ ,, du ÄR såååå jävla (förlåt) fin bianca!! ♡ ♡*

 • ISA skriver:

  aaaaj, gjorde misstaget att stoppa mina nerkylda händer under skållhett vatten, fan vad det sved :O

 • Tea skriver:

  Hejsan Bianca, tänkte fråga om lite tips ang Palma. Min pojkvän bor där och själv bor jag i gbg. Jag vill överraska honom med att hitta på något där borta då jag åker till honom ganska snart. Vad kan man hitta på mer än att gå ut och äta på fina resturanger? Har du något tips? Kram på dig!

 • Katie skriver:

  Om du och Dino hinner, gör ett besök på My Dog på Svenska Mässan vid Liseberg =)
  Men då behöver du ha med dig vaccinationsintyg för att få ta med Dino in men det är jättetrevligt =)
  Utställningar, show med hundar och massor av fina saker att köpa på mässan =)

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca!
  Skulle så gärna vilja veta vad din leggings från calzedonia heter? Det är så snygga!

 • JuliaRo skriver:

  Vad kul du ska jobba som modell 🙂
  Det passar du verkligen som ❤️
  Kram Julia

 • Madde skriver:

  Anna B och JuliaRo, vad har ni för diagnoser egentligen?

 • Petra skriver:

  Hej Bianca! Jag lyssnade på intervjun med dig i PT-Fias podcast och jag tycker du verkar vara en toppentjej med fötterna på jorden. Alltid roligt när man upptäcker nya inspirerande bloggar, här kommer jag kika in då och då!
  Kram

 • sara skriver:

  hehe Electrolux… Nja, då blir den en tvättmaskin lr dammsugare… 😉 Elgiganten kanske du menade? haha förlåt kunde inte hålla mig, så roligt. 😛

 • M skriver:

  Bianca, allt du berättar om hur dåligt du mår…och det var inte pappa i alla fall minns jag att du skrev som svar på en kommentar.
  Är det så att någon av din mors exmän förgripit sig på dig, så behöver du allt stöd du kan få.
  Hoppas inte att det är så. Men för mig var det tyvärr precis vad som hände mig.
  Kram finaste fina Bianca

 • Sandra skriver:

  Tråkig blogg du har!

 • Ullis skriver:

  Sandra: det är ju frvilligt att gå in och läsa denna blogg, lägg din energi på något annat…
  Bianca: jag tycker bilderna på din blogg är jättefina, hoppas du känner dig bättre till mods, kram

  • Sandra skriver:

   Det var inte så jag menade, utan att det är så långt emellan inläggen

   Var inte så aggressiv Ulla – ibland är en snigel bara en snigel!

  • Helena skriver:

   Ullis, det är också frivilligt att tycka olika. Att en blogg som har så glest mellan inläggen och oftast gamla bilder kan uppfattas som väldigt tråkig. Sandra är inte ensam om att tycka så. Och om det finns en anledning till stiltjen är jag övertygad om att Bianca kan svara på det själv, utan självutnämnda bloggpoliser.

 • Anne skriver:

  Vet inte om du varit till läkare för köldallergin? Det är inte att leka med. Ta histamin tex Clarityn innan du går ut i kylan. Köldallergi kan leda till anafylaktisk chock och då får man inte luft. Var rädd om dig fina människa!!!

 • Hanna skriver:

  Händer inte mycket här inte. Var det inte din styvmamma och dina tonårsfans som bestämt hävdar att du jobbar SÅ hårt? Och att bloggen minsann är ett stort jobb? Men du kanske är upptagen med att shoppa eller tycka synd om dig själv? Soft att kunna ”jobba” när man vill då.

 • Barbro skriver:

  Med tanke på att du får betalt och att detta är ditt ”jobb” att ha denna bloggen så visar du ruskigt dålig arbetsmoral! Jag har följt dig väldigt länge men kommenterar aldrig men nu kan jag inte låta bli! Du beter dig som en bortskämd liten fjortis som bara beklagar och tycker synd om dig själv hela tiden och shoppar och shoppar där i mellan. Gör nåt vettigt av ditt liv för det kommer INTE i repris!

  Och sluta höja din pappa Emilio till skyarna för han har INTE varit en bra förälder vilket din mamma HAR VARIT under hela din uppväxt!!!! Pernilla finns här och tar sitt ansvar fullt ut medans din pappa stack till värmen och skapade sig ett nytt liv. Vad säger det!

  • biancaingrosso skriver:

   Det säger att du inte vet något om mitt liv 🙂 Ha en fortsatt trevlig dag

  • Sandra skriver:

   Bianca, du må vara hur förbannad som helst på Pernilla, men fattar du inte att detta kommer att komma med i skvallertidningarna?
   Och det går inte att suddas ut.

   • biancaingrosso skriver:

    Hej. Vet inte vad jag har skrivit som bör hamna i skvallerpressarna? Har inte nämt någons namn eller skrivit exakt varför jag mår dåligt 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Håller helt med dig om dålig arbetsmoral. Jag har inte skött bloggen på bästa sätt senaste dagarna. Men det är tyvärr så jag fungerar ibland när jag mår dåligt. Jag slutar lite fungera och ligger endast i sängen. Svårt det där när man är offentlig och ska skriva roliga och intressanta saker varje dag. Ska verkligen försöka bättra mig och uppdatera 3 gånger om dagen även fast jag mår skit.

   Och angående din kommentar om min pappa. Tycker det är otroligt omoget av dig att kommentera en sådan kommentar baserat av vad du läst om i tidningarna. Du känner inte mig, du känner inte min familj, du vet inte vad som pågår i någons familj förutom de du känner. Så innan du hoppar på och är ett nättroll så ta reda på din fakta innan du skriver elaka saker till någon.

   Jag skulle väl aldrig åka hem till dig och anklaga dig för din personliga saker.

 • Pernilla skriver:

  Trist med de så kallade nättrollen, varför följa en blogg när man oftast retar sig på den. Måste finnas viktigare saker att ägna sig åt då.
  Kram till dig Bianca

 • Linda skriver:

  Nu är det väl ändå dags att den ansvarige för denna bloggportal sätter ner foten & stänger ner sidan. En blogg ska uppdateras varje dag & det ska vara rolig läsning. Eller har jag missuppfattat hela grejen? Dessutom så är väl inte det här nån matblogg? För det är ju bara matbilder, dvs när bilderna går att ladda över som hon nu har kört med dom senaste månaderna.
  Jag vet inte vem Bianca försöker lura, men det fattar väl alla att hon hellre vill hänga i Götet & göra roliga saker än att blogga. Helt galet att hon dessutom tjänar pengar på den här smörjan, är hon sjuk får hon väl sjukskriva sig som oss andra dödliga & stänga ner sidan tillfälligt eller?

  • biancaingrosso skriver:

   Tråkigt att du känner så. Men om du så gärna vill att jag ska stänga ner denna blogg så kan jag berätta en enkel sak du kan göra för att lätta din ilska lite. Du behöver inte gå in här med då, ingen som har tvingat dig att läsa min blogg. Om du tycker att matbilder är tråkiga så är det ditt problem, då finns det tusen andra bloggar där ute som bjuder på massa annat.

   Kram

 • Linnea skriver:

  Kommenterar aldrig men nu får det fan vara nog!! NI vet inte ett dugg om hur Bianca mår. Är man deprimerad så kan man vissa dagar inte ens lämna sängen. Antagligen har ni som kommenterar aldrig själva upplevt psykisk ohälsa. Hade ni gjort det så hade ni visat mer empati. Angående hennes ”tråkiga” blogg. Sluta läs om ni tycker det? Är ni födda i går eller vad är det som är så svårt? Det är ERAT val att ni går in och läser varje dag. Sen vet vi ingenting om hennes situation överhuvudtaget. Slår vad om att alla haters här inne är Pernillas trogna läsare.

  Tror ni dessutom att hon blir mer och mer peppad på att börja blogga mer om hon får se hatkommentarer VARJE gång hon loggar in? Det blir ju som ett ångestmoment i sig.

  KRAM TILL DIG BIANCA <3

  Btw Barbro, till dig har jag ett ord – Käringjävel!

  • Heléne skriver:

   Skärp dig Linnea. Du beter dig inte ett dugg bättre själv som kallar nån för kärringjävel. Är du 12 år eller? Bianca har valt att ha en öppen blogg, hon har blivit en förebild för många yngre tjejer och då tillkommer ett visst ansvar. Precis som vi alla har ett ansvar på våra jobb i våra yrkesroller. Verkligheten ser för det mesta inte ut som den Bianca lever i (eller vill leva i) att det bara är att hoppa av skolan och sen kalla bloggen för ett jobb men komma och gå som man vill. Har man ett riktigt jobb och tycker allt är så jobbigt att man inte orkar leverera så är det sjukskrivning som gäller. Alternativt byta jobb.

 • Märta skriver:

  Styrke-kramar till dig Bianca, hang in there! Kramar från tant Märta 🙂

 • sara skriver:

  Det är inte ok att vara elak mot någon och skriva otrevliga saker på någons blogg, inte heller gå omkring att tro att vi vet någonting om vad som orsakat ”tjafs” i familjen – men att bli arg över spekulationer när du ganska oklart har antytt att allt inte är som det ska i din familj, det är lite orimligt. Otydliga antydningar är som gjort för att skapa att folk börjar prata och skvallra. Om det nu är något mellan dig och din mamma (vilket vi med all respekt inte vet någonting om) så hade det nog varit bättre om du liksom hon hade valt att ligga lågt. Då hade du sluppit spekulationer, nyfikenhet och nättroll som inte vill annat än att racka ner på dig. Tyvärr stämmer de gamla talesätten ”en höna av en fjäder” och ”har man sagt A får man säga B”. Klart att det (rätt eller fel, det saknar betydelse) väcker ett intresse och en nyfkenhet när du skriver att du mår väldigt dåligt av en närstående person. Ni har valt att vara en offentlig familj, och jag säger igen, det ger ingen rätten att vara elak, men ni får leva med att vara bevakade. Hoppas hursomhelst att allt reder upp sig.

 • Anette skriver:

  Jag håller mig dig Sara,jag vet inget MEN det är ju så att om man skriver A och inte B så blir det tyvärr spekulationer. Detta har skapat så tråkig stämning på både din mammas o din blogg. Men det kan ju inte undgå någon att ni knappt ses,inga bilder,inte ett inlägg, ifrån att det nästan alltid varit familjebilder,sammanhållning osv.
  Det är din blogg och självklart skriver du vad du vill men får även räkna med att det inte alltid blir positiva reaktioner.
  Jag hoppas att allt löser sig och var rädd om er alla,livet är bara till låns!

 • Ullis skriver:

  Herregud! Man blir ju mörkrädd på ljusa dagen av att gå in o läsa vissa kommentarer här inne.
  Vart någonstans står det att man som bloggare har en skyldighet att blogga varje dag?
  Och ni som lider av att hon tjänar pengar på bloggen…..Såå jävla bra då då att hon inte bloggar varje dag!! Då tjänar hon ju mindre.
  Här finns folk som lever i krig, misär o elände, o man har mage o gnälla på ett flickebarn!!! Ja, hon är flickebarn i mina ögon!! Blott 21 år gammal o precis kommit ut i vuxenlivet. LÅT HENNE VA!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *